Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №610 від 04.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мультіпарк

Новий розважальний центр

Новий розважальний центр

28 червня в торгово­розважальному центрі Екватор відкрився сімейно­розважальний центр “Мультіпарк”. Проект, який розроблявся протягом двох років, втілили в життя до Дня Конституції України. Розробкою та реалізацією проекту “Мультіпарк” займалася всесвітньо відома міжнародна компанія Qubica AMF Worldwide , яка є найбільшим виробником обладнання з боулінгу. Серед проектів цієї компанії ­ доріжки для боулінгу в Білому Домі в США та в резиденції Президента України.

“Дитячі розважальні центри “Мультіпарк” уже існують у шести обласних центрах України. Півтора роки тому відбулося відкриття в Сумах, сьогодні ж пощастило й рівнянам.

­ Центр дався нам непросто, ­ зізнається виконавчий директор мережі “Турбіна” Сергій БУЛУКТАЄВ. ­ Термін окупності проекту даного масштабу складає не менше 5 років, зазначив він, тому знайти інвесторів і переконати їх у доцільності вкладання коштів було досить важко. Площа розважального центру, який побудовано у форматі світового рівня, зовсім не маленька, а це і витрати на оренду, і оплата за комунальні послуги. Літо ­ це не найкращий сезон для розважальних парків, адже в гарну погоду більшість людей намагається виїхати на природу або погуляти на свіжому повітрі. Ми навіть із цього приводу жартуємо, звичайні люди прокидаються на вихідні вранці, якщо погода погана ­ в них настрій кепський. А в нас навпаки – якщо на дворі дощ і хмари, значить люди не поїхали відпочивати за місто. Якраз у негоду люди згадують про наш заклад, тому що тут можуть цікаво провести час, розважитися всією сім’єю, незважаючи на дощ або хмари.

Загалом у центрі можна відвідати більше сорока атракціонів, звісно, якщо на це у вас вистачить коштів. На атракціонах типу “редемпшен” (від англійського слова redemption ­ “повернення”) діти можуть виграти купони на придбання різноманітних подарунків у призовому центрі, або накопичити на картці та придбати для дитини канцелярське приладдя або навіть рюкзак. Деякі гравці повертають собі до 50 відсотків витрачених коштів.

Вартість клубної картки, з якої можна оплачувати участь у всіх розвагах ­ 5 гривень, на неї можна покласти будь­яку кількість грошей та використовувати замість жетонів, більш звичних для старшого покоління відвідувачів атракціонів.

В розважальному центрі є різні гральні автомати: японського, китайського та американського походження. Приміром: Yamaha, Sega, Namco, Dynamo тощо. Малеча має змогу познайомитися з всесвітньо відомим японським персонажем ­ їжачком Соніком (Sonic the Hedgehog) від корпорації Sega, нагодувати голодну жабку Hungry frog, покататися на каруселі, а батьки ­ отримати задоволення від симуляторів зі стрільбою чи гонками на скутері.

Покататися на роликах можуть усі, до того ж за доступною ціною ­ 20 гривень. За невеличку доплату в 5 гривень можна взяти в оренду шолом, наколінники й налокотники. Для тих, хто все ж таки травмувався, при центрі діє медичний кабінет із черговою медсестрою. Незабаром у розважальному центрі з’явиться ще один популярний атракціон – “лабіринт”. Отож, нині рівненським родинам буде де відпочити та отримати гарні емоції.

04.07.2013Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2013p. 
На головну сторінку