Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №610 від 04.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#В полоні зеленого змія

Побив дружину і доньку

До прокуратури Рівного звернулась жителька обласного центру, яка запевняє, що після того, як батько завдав їй та матері тілесних ушкоджень, вона зателефонувала до міліції. Однак працівники органів внутрішніх справ проігнорували цей виклик.

Правдивість повідомлення зараз перевіряють у міській прокуратурі. Зі слів заявниці відомо, що інцидент трапився в суботу 22 червня. 54­річний Сергій після двомісячної відсутності навідався до дружини з донькою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Сергій почав ображати жінок та погрожував їх убити. Довго не думаючи, він схопив скляний предмет і кинув його в дружину. Чоловік влучив: він розсік Ірині голову, жінка впала, стікаючи кров’ю. Доки донька телефонувала у “швидку” та до міліції, нападник, ігноруючи прохання дружини допомогти, з місця пригоди зник.

Медики, які прибули на виклик, негайно госпіталізували поранену до хірургічного відділення Рівненсь­кої міської лікарні. Там жінці наклали кілька швів. Нині вона перебуває на стаціонарному лікуванні у неврологічному відділенні міськлікарні.

Працівники міліції, стверд­жує заявниця, не прибули ні на домашню адресу, ні до лікарні. Більше того, аби взяти в матері покази, викликали її до Рівненького міського відділу міліції. Поранена жінка з лікарні, у зак­ривавленому одязі, змушена була їхати до міліції.

Наразі триває перевірка законності дій рівненських міліціонерів, в ході якої буде також з’ясовано, чи вжили останні необхідних заходів для з’ясування обставин цього кримінального правопорушення.

04.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2013p. 
На головну сторінку