Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №611 від 11.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вода - забирає життя

На Млинівщині втопився мешканець Волині

Під час відпочинку на річці Стир у селі Ставрів Млинівського району загинув 43­річний мешканець Луцька Олег. До водойми чоловік прийшов разом із сім’єю після того, як впорядкував могилу брата.

У село з дружиною та повнолітньою дочкою Олег приїхав до батьківсь­кої хати. Вдень навідався на цвинтар, де похований його брат. Закінчення спекотного дня родина вирішила провести біля води. Глава сімейства деякий час купався та періодично виходив на берег. Однак нес­подівано рідні втратили чоловіка з поля зору. Розуміючи, що трапилась біда, пок­ликали на допомогу. Знайти утопленого вдалось лише наступного ранку, за кілька метрів від місця, де він востаннє заходив у водойму.

­ Наразі тіло чоловіка доставлено у морг Млинівської центральної районної лікарні для дослідження причин загибелі. У рамках кримінального провадження триває досудове розслідування, ­ прокоментував ситуацію у справі тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Микола ШЕВЧУК.

Олеся БОНДАРЕЦЬ

У штучній водоймі потонула дитина

У Старому Селі Рокитнівського району на подвір’ї одного з господарств у штучній водоймі втопився хлопчик 2011 р.н. Трагедія сталася в багатодітній родині, коли батько був на роботі, а мати займалася по господарству. Залишена без нагляду, дитина впала у копанку з водою глибиною майже метр. Матір, яка згодом виявила сина у воді, намагалася повернути дитину до життя. Проте жодні реанімаційні заходи результату не принесли.

Шановні батьки! Щоб не трапилося біди з вашою малечею, у жодному разі не залишайте дітей без нагляду! Постійно тримайте їх поруч із собою, спостерігайте за їхньою поведінкою, пояснюйте їм правила безпеки! Пам'ятайте, що навчити дитину жити безпечно можна лише на власному прикладі. Ви – взірець поведінки для вашої дитини.

11.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2013p. 
На головну сторінку