Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №611 від 11.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-служба ВДАІ повідомляє

ДТП на дорогах Рівненщини

На автодорозі Київ­Чоп поблизу смт. Гоща сталася дорожньо­транс­портна пригода, в якій двоє людей загинули та одна ­ отримала травми. Жителька Гощанського району Галина 1956 р.н., керуючи автомобілем “Ford Fiesta”, рухаючись зі сторони міста Рівне в напрямку столиці, з невідомих поки причин здійснила наїзд на вантажівку “MAN TGL 19.390” громадянина Республіки Білорусь Сергія 1978 р.н., який стояв на правому узбіччі. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля “Ford Fiesta” Володимир 1955 р.н. від отриманих травм загинув на місці пригоди. Окрім цього, тілесні ушкодження різного ступеня важкос­ті отримала водій легковика і була госпіталізована в реанімаційне відділення ЦМЛ м. Рівне та згодом померла. Тілесні ушкодження отримала і пасажирка автомобіля “Ford Fiesta” і була госпіталізована в травматологічне відділення Гощанської ЦРЛ. На даний час причини та обставини ДТП з’ясовують слідчі.

На автодорозі Костянтинівка­Одринки в с. Одринки (Сарненського району) по вул. Центральна поблизу буд. №54 17­річний житель цього району Ярослав, керуючи мотоциклом “Вайпер­125”, рухаючись у напрямку від с. Поляна до центру с. Одринки, здійснив наїзд на пішохода ­ 7­річного Олександра, який раптово вибіг на проїзну частину.

У с. Космачів Костопільського р­ну водій автомобіля “Опель­Каліб­ра” 29­річний житель м. Костопіль Михайло, рухаючись зі сторони с. Комарівка до м. Костопіль, здійснив наїзд на 71­річну пенсіонерку Ганну, яка йшла по правому узбіччю. Після наїзду на жінку, водій допустив з’їзд автомобіля в кювет.

У м. Рівне на перехресті вул. Новодвірська (провулок Новодвірський) водій автомобіля “MITSUBISHI OUTLANDER” 42­річний житель обласного центру Андрій, рухаючись по вул. Новодвірській зі сторони вул. Багалія в напрямку вул. Чорновола, допустив наїзд на велосипедиста Іллю 2004 року народження, жителя м. Рівне, який виїхав з провулку Новодвірського на вул. Новодвірську. В наслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Рівненської ОДЛ.

На автодорозі Київ­Ковель, поблизу с.Страшів Сарненського району водій автомобіля “DAIMLER­CHRYSLER 313” 36­річний житель Житомирської області Анатолій, рухаючись зі сторони м. Сарни в напрямку м. Київ, допустив наїзд на велосипедистку Оксану, 1967 р.н., мешканку м.Сарни, яка рухалась попереду в попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедистка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

На автодорозі Київ ­ Чоп, поблизу с. Гранівка, водій автомобіля “Пежо­Партнер” 19­річний житель Радивилівського району Ярослав допустив зіткнення з автомобілем “ВАЗ­21063” під керуванням 30­річного Михайла 1983 р.н., жителя Радивилівського району, який рухався назустріч зі сторони м. Рівне в напрямку м. Львів. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля “ВАЗ­21063” отримали незначні тілесні ушкодження та після надання меддопомоги відпущений додому.

Усі обставини цих ДТП з’ясовують слідчі.

11.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2013p. 
На головну сторінку