Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №611 від 11.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Злочини та ДТП тижня

З автомобіля: на одній з вулиць Кузнецовська, невідома особа, скориставшись відкритими дверима, викрала з автомобіля відео реєстратор.

42­річного мешканця Костополя викрадено гроші. У скоєнні грабежу підозрюються 28­річний та 29­річний місцеві жителі.

42­річного рівнянина було викрадено молдинги та ковпаки.

49­річного жителя Млинова викрадено акумуляторну батарею. Авто знаходилося біля під’їзду будинку чоловіка. Окрім того, з подвір’я господарства 34­річного мешканця Зарічненського району з авто «БМВ» невідомі особи зняли та викрали чотири колеса.

Викрадено мобільний телефон:

у 17­річної рівненської студентки, вартістю сім тисяч гривень, з кишені верхнього одягу, під час проїзду в маршрутному таксі.

у 19­річної мешканки Корецького району, із залишеної без нагляду сумки.

у 21­річної жительки села Городище, співробітниці одного із навчальних закладів Рівного з незамкнутого кабінету.

у 25­річного мешканця обласного центру в Рівному, невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном.

у 25­річного мешканця Сарн, залишений на лавці у парку.

у 35­річного мешканця Кузнецовська з незамкненого дачного будинку, У крадіжці трьох мобільних телефонів підозрюють 26­річного місцевого жителя, в якого вилучено викрадені речі.

у 36­річного жителя Острога ­ з будівельного вагончика. У скоєнні злочину підозрюється 26­річна мешканка районного центру.

На:

одній із вулиць Рівного невідома особа відкрито заволоділа золотим кулончиком та ланцюжком 39­річної мешканки обласного центру.

У:

Здолбунові працівники міліції затримали 35­річного мешканця районного центру, який намагався збути медичний шприц, наповнений рідиною коричневого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб. Вилучене направлено на дослідження у Науково­дослідний експертно­криміналістичний центр.

Демидівському районі в 25­річного мешканця Дубно правоохоронці вилучили ніж з ознаками холодної зброї. Предмет направлено на дослідження до Науково­дослідного експертно­криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області.

Острозькому районі з приміщення новобудови викрадено 14 батарей водяного опалення та дві болгарки.

смт. Рокитне з території ДНЗ було викрадено 16 чавунних секцій до радіаторів опалення, які були демонтовані під час встановлення нового опалення.

ході проведення профілактичних заходів у рамках операції "МАК", на присадибній ділянці жительки Корецького району було виявлено і вилучено 121 рослину снотворного маку, які направлено на дослідження в Науково­дослідний експертно­криміналістичний центр при УМВС.

34­річної жительки Млинівського району з будинку невідомі особи викрали п’ять тисяч гривень.

54­річного мешканця Черкас невідома особа, яку він підвозив, відібрала гаманець з півтори тисячами гривень.

56­річної мешканки Рівненського району, відпочиваючої в одному з кафе обласного центру, із залишеної без нагляду сумки, невідома особа поцупила 8000 гривень.

11.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 11.07.2013p. 
На головну сторінку