Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №612 від 18.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Анонс

Фестиваль “Бандерштат” цього року змінить лейтмотив

“Бандерштат­2013”, який уже всьоме відбудеться на теренах Волині, змінить свій лейтмотив ­ “український дух” переростає в “український опір”. Про це повідомлялося на прес­конференції, влаштованій у Рівному членами оргкомітету фестивалю.

Зміна назви пов’язана із тим, що цього року більше уваги приділятиметься спілкуванню, дискусіям, обговоренням із громадськими діячами, політиками, журналістами, а не лише музичній складовій.

А на Великій сцені фестивалю виступатимуть 16 музичних гуртів із різних міст України та один гурт із Білорусі. Хедлайнерами “Бандерштату­2013” стануть легендарні українські рок­гурти “Скрябін” і “Тартак”.

Організатори фестивалю, як зазначалося на прес­конференції, обіцяють встановити акустичну сцену та влаштувати нічні кіноперегляди. Репертуар кінотеатру просто неба включатиме ряд нових українських стрічок.

У плані патріотично­виховної складової дійства заплановано зустрічі з ветеранами УПА, представлення різних тематичних виставок та експозицій, лекції на тематику історії УПА та національних героїв України.

Окрім того, на фестивалі виступатимуть молоді поети з різних областей України. Відбудеться презентація доробку талановитих поетів ­ збірки “Голос крові”.

Традиційно в програмі фестивалю залишаться історична реконструкція, різноманітні майстер­класи, патріотичні квести.

На території діятиме “дитяче містечко”, в рамках якого відбудуться творчі майстер­класи і заняття, а також буде проведено чимало ігор, розваг для дітей та їхніх батьків.

18.07.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2013p. 
На головну сторінку