Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №612 від 18.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Робота

“Санком” крокує “в ногу” з часом

“Санком” крокує “в ногу” з часом

Серед підприємств комунальної галузі Рівненщини фірма “Санком ­ Рівне” продовжує бути беззаперечним лідером і постійно втілює нові проекти. Тому, зустрівшись з її директором, депутатом Рівненської міської ради Святославом ЄВТУШЕНКОМ, кореспондент “Рівне Ракурсa” за звичкою поцікавився, що нового.

­ Окрім нашої звичної роботи, вивозу сміття, розпочали дуже корисну для екології справу ­ роздільний збір твердих побутових відходів. Уже на двадцяти майданчиках у Рівному з’явилися контейнери для роздільного збору відходів, що дасть змогу проводити утилізацію таких видів сміття, як пет­пляшки та інше, які в природних умовах не розкладаються сотні років. Роздільний збір сміття вже давно є обов’язковою практикою в розвинених країнах, але для України це поки що новинка, тому плануємо вже найближчим часом обладнати всі майданчики контейнерами для роздільного збору відходів. Також наше підприємство стало співучасником у створенні першого в Україні сміттєпереробного заводу, який нещодавно зданий в експлуатацію.

Окрім цього активно працює “програма лояльності”. У цій програмі беруть участь тисячі рівнян і є перші переможці, які від підприємства “Санком ­ Рівне” вже отримали цінні подарунки. Програма лояльності ТзОВ “Санком­Рівне” дозволяє не лише отримувати бонуси та заощаджувати на оплаті комунальних послуг, а й дізнатися думку рівнян стосовно важливих питань життя міста.

Так, ми попросили мешканців міста висловити свою думку щодо продажу алкоголю у вечірній та нічний час. Цікаво, що за результатами опитувань понад 85 відсотків громадян, а це майже шість тисяч людей, підтримують ідею заборони продажу алкоголю після 22:00 год.

Ще однією нагальною проблемою є ситуація з безпритульними собаками. З цього приводу надходить чимало скарг та зауважень у різні інстанції, однак їх вбивство заборонено Законом. З цього приводу поцікавились думкою рівнян, і понад 54% опитаних вважають, що Закон, який забороняє знищення безпритульних псів, необхідно скасувати, а інші 46% вважають за потрібне залишити все як є.

Ми й надалі продовжуватимемо вивчати думку мешканців Рівного з соціально значущих проблем міста, після чого доводити її до органів влади.

18.07.2013Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2013p. 
На головну сторінку