Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №612 від 18.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фінал Кубка області з футболу

КУБОК ПОЇХАВ ДО МАЛИНСЬКА

14 липня. ФК “Малинськ” ­ “Сокіл” (Рівне) ­ 1:0 (дод. час)

На рівненському стадіоні “Авангард” відбувся вирішальний поєдинок за Кубок області, в якому зустрілися ФК “Малинськ” та “Сокіл” із обласного центру. Ще до початку матчу на кінцевий успіх значно кращими виглядали шанси першої команди. Адже колектив з Малинська впевнено виступає в чемпіонаті, тоді як рівняни за в цілому непоганої гри очковими здобутками похизуватися не можуть і посідають тільки восьму сходинку в турнірній таблиці.

Проте вкотре перебіг подій у фінальній кубковій грі підтвердив, що на такі матчі всі команди налаштовуються по­особливому. Не став винятком і нинішній фінал ­ у першому таймі “Сокіл” виглядав цікавіше, а його нападаючі створили кілька зручних нагод для взяття воріт Павла Печинського. Щоправда, в другій половині зустрічі вже ФК “Малинськ” був ближчим до загального успіху, проте основний час зустрічі так і завершився “в суху”.

Початок першого овертайму став для “Сокола” шокуючим ­ не встигли його суперники розіграти м’яч із центра поля, як Юрій Козлюк наважився на удар метрів із двадцяти п’яти. Подібний розвиток подій став повною несподіванкою для Олександра Момотка, який у воротах забарився із стрибком, і м’яч влетів точнісінько у правий нижній кут рівнян.

Після цього “Соколу” нічого не залишалося, як піти всією командою на штурм чужих воріт. В останні хвилини на половині поля суперника до атак своєї команди долучився навіть голкіпер рівнян, але дивідендів це так і не принесло.

Щоправда, в одному з останніх епізодів у карній зоні ФК “Малинськ” м’яч потрапив у руку гравця цієї команди, проте головний арбітр матчу Сергій Милян зі Здолбунова на одинадцятиметрову позначку вказати не наважився. А незабаром пролунав і фінальний свисток…

У КУВЕЙТІ РІВНЯНИ ЙДУТЬ БЕЗ ВТРАТ

На міжнародному Mini World Futsal Club Tournament, що проходить у Кувейті, єдиним представником України з­поміж шістнадцяти команд­учасниць є наш “Кардинал­Рівне”. Приємно, що рівняни у двох своїх поєдинках зуміли набрати максимум очок і мають хороші шанси для продовження боротьби в серії play­off.

Матчі проводяться дещо за іншою системою, аніж внутрішній чемпіонат України. Команди грають 2 тайми по 20 хвилин “грязного” часу, і про закінчення матчу свідчить фінальний суддівський свисток (час фіксує безпосередньо арбітр).

У дебютній “кувейтській” грі “Кардинал­Рівне” з рахунком 2:0 переграв “Ель­Нассер” із Саудівської Аравії, у першому таймі рахунок відкрив Сергій Тригубець, а після відпочинку ­ Андрій Чернієнко.

У другому турі рівнянам протистояв уже більш серйозніший суперник ­ “Макаса” з Єгипту. Ця команда в першому матчі здобула перемогу над колумбійцями з “Атлетіко­Уїла” з рахунком ­ 2:1. У першій половині матчу саме “нащадки фараонів” першими відкрили рахунок, проте в другій половині зуст­річі все стало на свої місця. Спочатку Олександр Бондар дальнім ударом “зняв павутинку” з правого верхнього кута воріт “Макаси”, а згодом граючий тренер українців Сергій Піддубний не менш ефектним ударом, після передачі п’ятою свого кума Сергія Тригубця, приніс “Кардиналу­Рівне” таку очікувану перемогу.

Заключну гру групового турніру рівняни проведуть 18 липня проти колумбійського “Атлетіко­Уїла”. Ситуація в групі така, що будь­які дві команди із трьох перших можуть пробитися до play­off, проте наших футболістів, на відміну від суперників, влаштує навіть нічия, а ось тим для виходу потрібно лише перемагати.

Турнірна таблиця групи «А» на 17 липня

М Команда І В Н П М О

1 «Кардинал-Рівне» (Україна) 2 2 0 0 4-1 6

2 «АтлетікоУіла» (Колумбія) 2 1 0 1 6-3 3

3 «Макаса» (Єгипет) 2 1 0 1 3-3 3

4 «Ель-Нассер» (Саудівська Аравія) 2 0 0 2 1-7 0

18.07.2013Петро МИМО



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2013p. 
На головну сторінку