Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №613 від 25.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДАІ повідомляє

Пригоди на дорогах Рівненщини

У м. Дубно по вул. Заводська водій автомобіля “Фольксваген­Пассат”, рухаючись зі сторони вул. Куліша в напрямку вул. Кременецької, допустив зіткнення з автомобілем “ВАЗ­2101”, який рухався назустріч.

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, водій автомобіля “ВАЗ­2101” отримав незначні тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги відпущений додому. Пасажир автомобіля “Фольксваген­Пассат” був госпіталізований y травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ.

* * *

У місті Дубровиця на перехресті вулиць Березова ­ Комунальна 21­річний водій мотоцикла “Патріот Мото”, житель м. Дубровиця Борис, рухаючись зі сторони центру м. Дубровиця в напрямку вул. Шевченка, допустив зіткнення із автомобілем “ВАЗ­111830”. За кермом автомобіля знаходилася 49­річна жителька міста Дубровиця Ніна, яка на вищевказаному перехресті виконувала маневр розвороту.

Водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ.

* * *

У місті Корець на стаціонарному посту №3 приладом відеоспостереження “Рубіж” було зафіксовано автомобіль “Ford Mondeo” під керуванням 43­річного жителя міста Бердянськ Анатолія.

У ході перевірки було встановлено, що даний автомобіль заявлений у розшук по кримінальному провадженню “шахрайство”.

* * *

Між селами Птича та Турковичі Дубенського району, 55­річний водій автомобіля “MAN 14.250” Володимир, житель міста Дубно, рухаючись із сторони міста Львів у напрямку міста Рівне, здійснив наїзд на 21­річного велосипедиста Андрія, жителя села Микитичі Дубенського району, який рухався в попутному напрямку по узбіччю.

Внаслідок ДТП велосипедист Андрій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ.

* * *

Поблизу села Маслянка 19­річний водій автомобіля “ВАЗ­2106” Анатолій, житель Млинівського району, рухаючись по другорядній дорозі зі сторони села Новини Млинівського району в напрямку смт. Млинів, при виїзді на головну дорогу не надав переваги в русі та виїхав на перехрестя, допустивши зіткнення з автомобілем “ДАФ­FT 95” під керуванням 41­річного жителя міста Луцьк Михайла, який рухався по головній дорозі зі сторони міста Луцьк в напрямку міста Дубно.

Внаслідок ДТП 42­річний пасажир автомобіля “ВАЗ”, житель села Пітушків, від отриманих травм загинув на місці пригоди. Водій автомобіля “ВАЗ­2106” Анатолій та пасажири, 19­річна і 37­річна жительки Млинівського району, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в реанімаційне відділення Млинівської ЦРЛ.

25.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2013p. 
На головну сторінку