Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №613 від 25.07.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небайдужість

Оце так пенсіонери !

У Рівному небайдужі перехожі затримали зловмисників, які зірвали з жінки золотий ланцюжок та вирвали з рук сумку.

Людмила поверталася з ринку, коли двоє молодиків накинулися на неї. Єдине, що жінка пам’ятає, це різкий біль в очах. Зловмисники пирснули їй в обличчя газовим балончиком. Від болю рівнянка закричала, проте ні сумку, ні ланцюжок не відпускала. Кілька метрів нападники протягнули її асфальтом. Після цього майже 20 хвилин троє чоловіків наздоганяли підозрюваного вулицями обласного центру.

­ Коли ми з Олегом почули крик, то, ні хвилини не вагаючись, кинулись на допомогу, ­ розповідає пенсіонер органів внутрішніх справ Іван. ­ Коли ми перебігли через дорогу, то побачили жінку із закривавленою шиєю. Вона вказувала на двох чоловіків, які чимдуж втікали з її золотим ланцюжком та сумкою.

Одного з грабіжників, 21­річного Миколу, троє перехожих затримали одразу, а от наздоганяти 23­річного Валерія довелося близько двох з половиною кілометрів. Якраз за ним і побіг Іван та його товариш.

­ Хлопець спочатку біг із сумкою, а потім викинув її в кущі, ­ розповідає колишній оперативник Олег. ­ Проте ми не випускали його з поля зору. А тоді ще й на допомогу покликали нашого колегу ­ теж міліціонера у відставці, який їхав на велосипеді вулицею Коновальця.

­ Грабіжників вдалося затримати завдяки небайдужим громадянам, які були поблизу місця події, ­ зазначив начальник управління громадської безпеки УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олексій Лозян. ­ Чоловіки 15­20 хвилин бігли за зловмисником. Підозрюваний ­ високий на зріст та міцної статури. Потрібно було мати й особисту мужність, тому що він біг і по гаражах, і по інших спорудах. Варто віддати належне і жінці, яка не розгубилася й відразу ж покликала на допомогу.

За частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Зловмисники затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції. Наразі встановлюється їх причетність до інших подіб­них злочинів.

25.07.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2013p. 
На головну сторінку