Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №614 від 01.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новий маршрут

У Рівному великогабаритні автобуси почали “наступати” на маршрутки

У Рівному великогабаритні автобуси почали “наступати” на маршрутки

Новий маршрут на ринку пасажирських пере­везень започатковано минулого тижня в Рів­ному.

Він проліг через усе місто й поєднав найбільший житловий масив Рівного “Північний” із торговельним комплексом на вулиці Макарова, що на західному в’їзді в Рівне.

Попервах, як повідомив кореспонденту “Рівне­Ракурса” начальник управління транспорту та зв’язку Рівненського міськвиконкому Віталій Миронюк, його обслуговуватиме два великогабаритних автобуси “Неоплан”, які здатні вмістити 98 пасажирів, та три автобуси типу “Богдан”. Однак, за словами чиновника, підприємець, який став ініціатором створення нового маршруту, найближчим часом має намір замінити “Богдани” на великогабаритні автобуси. У них обіцяють зберегти пільговий проїзд для тих категорій городян, які мають на це право.

Нагадаємо, що це вже другий транспортний маршрут, відкритий у Рівному за останні роки, де використовуватимуться виключно великогабаритні автобуси. Перший торік зв’язав місцевий льонокомбінат та в’їзд у місто з боку Луцька. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, влада й надалі надаватиме перевагу використанню в громадському транспорті автобусів саме такого типу.

Відкриття маршруту ста­ло можливим завдяки закінченню реконструкції вулиці Коновальця ­ однієї з відправних точок нового маршруту на мікрорайоні “Північний”. Реконструкція тривала з минулої осені і виконана за бюджетний кошт.

01.08.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2013p. 
На головну сторінку