Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №246 від 29.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зі святом вас, податківці!

І план виконали, і кращих відзначили

У цьому році 2 липня вперше податкова служба держави відзначатиме своє професійне свято. А напередодні в Державній податковій адміністрації відбулося спільне засідання Громадської ради при ДПА в області, Рівненського територіального відділення АППУ, громадських організацій, платників податків, журналістів з питань становлення та розвитку податкової служби, обговорення проекту Податкового кодексу, підсумків діяльності ДПС Рівненщини з початку року.

Голова ДПА в області Богдан Зорій, зокрема, зазначив, що податковими органами області у січні-травні 2006 року зібрано до Зведеного бюджету 355,7 мільйона гривень, що на 22 з половиною відсотка більше, ніж за відповідний період минулого року. Фактично, додатково отримано 65 мільйонів гривень.

До місцевих бюджетів за п’ять місяців цього року надійшло 172 з половиною мільйона гривень, що на 34 мільйони гривень більше, ніж торік. Найбільшу питому вагу у надходженнях до місцевих бюджетів займає податок з доходів фізичних осіб (72,2 відсотка): приріст надходжень до відповідного періоду минулого року склав 29,4 мільйона гривень, або 31 відсоток.

Іншим, не менш важливим підсумком роботи податківців, є зростання рівня добровільної сплати податків, який за результатами минулого року становить 90 відсотків. Це найвищий показник за останні роки. Станом на 1 червня поточного року цей показник становив 92 відсотки.

Під час засідання голова ДПА в області Богдан Зорій вручив Подяки сумлінним платникам податків. Це, зокрема, ВАТ “Рівненський завод високовольтної апаратури”, ПСК “Корецький хлібокомбінат”, ЗАТ “Костопільський завод скловиробів”, ДП “Острозький лісгосп”, ВАТ “Райдуга” Сарненського району та підприємці, представники малого бізнесу Дмитро Пецюк з Демидівського району, Володимир Чайка - з Млинівського та Галина Єфименко і Анатолій Горецький з міста Рівне.

29.06.2006Лариса САДОВА, начальник відділу зв‘язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз‘яснювальної роботи ДПА в області.



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2006p. 
На головну сторінку