Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №615 від 08.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Шахрайство

Працював на власну кишеню

Торговий агент привласнював кошти, отримані від продажу товарів. Робив це 31­річний житель м. Яготин систематично й без особливих докорів сумління. Влаштувавшись у березні 2008 року торговим агентом до одного з яготинських товариств з обмеженою відповідальністю, він робив замовлення у суб’єктів господарювання Рівного та Рівненського району на доставку товарно­матеріальних цінностей. Частину коштів чолов’яга час від часу “позичав” у товариства. Тривало це трохи більше ніж півроку…

Як повідомила прес­служба прокуратури м. Рівне ­ це доведено у ході досудового та судового слідства. Нещодавно Андрій постав перед судом, йому проголошено вирок, згідно з яким підсудного визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі) КК України.

Андрій, згідно з замовленнями, здійснював доставку товарно­матеріальних цінностей до торгових закладів Рівного та Рівненського району. Частину коштів, отриманих від контрагентів товариства, чоловік, маючи корисливі мотиви, привласнював. Торговий агент за цей час приховав від оприбуткування майже чотири тисячі гривень.

­ Це стало відомо після проведення позапланової ревізії окремих питань фінансово­господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю, ­ розповів Олег КОСТЮК, старший прокурор прокуратури м. Рівне, який підтримував державне обвинувачення в суді. ­ Рівненський міський суд визнав Андрія вин­ним у вчиненні злочину та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

08.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2013p. 
На головну сторінку