Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №615 від 08.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Коротко

3 серпня на штучному майданчику ДЮСШ №4 відбулися традиційні змагання з футзалу, приурочені пам'яті футбольного мецената Михайла Фейштера, які проводяться під егідою міської федерації футболу. Шість команд­учасниць було розподілено на дві підгрупи, переможці яких у фіналі розіграли Кубок Фейштера. У вирішальному матчі зійшлися "Рівне­112" та "Комфорт­Сервіс". Мінімальну перемогу здобули "пожежники" ­ 2:1. Кращим гравцем турніру було визнано Юрія Сондака, гравця команди "Комфорт­Сервіс".

* * *

Одразу чотири медалі здобули на Дефлімпійських іграх 2013 у столиці Болгарії Софії рівненські спортсмени. Так, Катерина Гусєва (дзюдо) здобула “золото” у своїй ваговій категорії та “бронзу” ­ в абсолютному заліку. В активі Сергія Драча (легка атлетика) ­ срібна медаль. Подібного ґатунку метал завоював і Сергій Фролов, який захищав ворота збірної України з футболу. У вирішальному поєдинку українці, на жаль, поступилися збірній Росії з мінімальним рахунком ­ 1:2.

* * *

Дев’ятнадцятирічна рівнянка Софія Ковалець поступилася у фіналі турніру в Роверето, Італія (призовий фонд ­ 15 тисяч доларів). У першому сеті українка лише на тайм­брейку програла італійці Мартіні Каригеро із результатом 6:7. У другому сеті перевага місцевої тенісистки була вже суттєвішою ­ 6:3.

5 серпня Софія Ковалець стартувала на іншому турнірі ITF, у бельгійському Коксейді, з призовим фондом 25 тис. дол., там на першому етапі вона зустрілася з восьмою ракеткою змагань Діаною Марцинкевич із Латвії.

* * *

Одразу дві золоті медалі в останні дні зуміла здобути юна рівненська легкоатлетка Наталія Прищепа на дистанції 1500 метрів. Спочатку на чемпіонаті Європи серед юніорів, який проводився в Італії, 18­річна спортсменка з Рівного Наталія Прищепа здобула золоту медаль, а згодом уже на “дорослому” чемпіонаті України, який проводився в Донецьку, вихованка Михайла Романчука та Андрія Попеляєва знову фінішувала першою на своїй коронній дистанції. Окрім того, Наталія Прищепа разом із партнерками по команді Оленою Колесніченко, Катериною Климюк та Яною Пятковською здобула “бронзу” в естафеті 4 по 400 метрів.

* * *

30 серпня на штучному майданчику поблизу ДЮСШ № 4 відбувся кубок міста з міні­футболу серед дворових дитячих команд. 9 команд з різних куточків нашого міста сперечалися за звання кращого дворового колективу Рівного. Кубок проводився за олімпійською системою, тобто "на виліт". Особливо драматичним виявилося фінальне протистояння між колективами "Набережна" та "Мрія", яке через грозу проходило не на відкритому майданчику, а у спортзалі ДЮСШ № 4. Основний час не виявив переможця ­ 2:2, а у серії післяматчевих шестиметрових ударів кубок здобула "Мрія" ­ 4:3. Бронзові нагороди дісталися команді "Проспект Миру". Кращим гравцем турніру визнали Олега Котовича з "Набережної".

08.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2013p. 
На головну сторінку