Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №615 від 08.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

ФК “ГОЩА-АМАКО” ГОТУЄТЬСЯ ДО ДРУГОГО КОЛА

Лідер чемпіонату області ФК “Гоща­АМАКО” розпочав підготовку до чемпіонату області, друге коло якого стартує наприкінці серпня. Черговим етапом підготовки став всеукраїнський турнір, який відбувся 4 серпня в селі Симонів Гощанського району.

Цього року в традиційних уже змаганнях окрім ФК “Гоща­АМАКО” взяли участь команди “АМАКО” із Борисполя, Ковеля та Симонова. У першому поєдинку господарі здолали представників Київщини ­ 2:1. У другому матчі ФК “Гоща­АМАКО” в серії післяматчевих пенальті виграв у “АМАКО” із Ковеля ­ 1:1, по пенальті ­ 4:2. У матчі за 3 місце єдиний гол провели гравці “АМАКО” (Бориспіль) у ворота одноклубників із Ковеля. А в фіналі господарі по пенальті поступилися ФК “Гоща­АМАКО” ­ 0:0 , по пенальті ­ 1:3.

Після завершення турніру всі команди­учасники були нагороджені кубками та грошовими преміями, які вручив капітанам голова наглядової ради групи компаній “АМАКО” Віталій Скоцик.

ФК “МАЛИНСЬК”: БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?

Як виявилося, одіссея чинного володаря Кубка області ФК “Малинськ”, який вирішив призупинити свою по і, ще далека до завершення ­ нещодавно обласна федерація футболу отримала лист від футболістів цього клубу про помилковість і поспішність попереднього рішення і прохання повернути команду до списку учасників обласних змагань із футболу.

Завершення цієї історії варто чекати не раніше 9 серпня, коли голова РОФФ Михайло Кривко вийде з відпустки ­ про це повідомив офіційний сайт федерації. Щоправда, одразу ж виникає ціла низка непростих питань. Наприк­лад, щодо остаточної дати початку змагань у першій лізі або щодо долі так і не проведеного матчу “ОДЕК” ­ ФК “Малинськ”. Вихід із цієї ситуації обом опонентам потрібно було знайти значно раніше, а тепер компроміс досягнути буде значно важче.

08.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2013p. 
На головну сторінку