Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №616 від 15.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наболіле

Питання преміювання рівненських чиновників залишилося загадкою

У Рівному не раз виникали непорозуміння з тим, скільки і за що отримують премії чиновники. Про це неодноразово згадувалося в засобах масової інформації. Здавалося б, чи не можна інформацію оприлюднити на сайті Рівненського міськвиконкому, аби кожен платник податків знав, за які заслуги, кому і скільки нараховано преміальних. Виявляється ­ ні.

У цьому неважко було переконатися, відвідавши серпневе засідання Рівненського міськвиконкому. Останнім питанням у порядку денного було “Про преміювання за липень”. З доповіддю мав виступати начальник управління бюджету і фінансів Рівненського міськвиконкому Віктор Шульга. Без виступу питання було проголосоване. Скільки чиновники отримають премії і за що саме ­ не оголошувалося.

Зв’язатися після засідання виконкому з Віктором Шульгою у телефонному режимі було неможливо. Слухавки ніхто не піднімав. У приймальній пояснили, що пана Віктора немає на робочому місці.

Коли верстався номер, телефон Віктора Шульги не відповідав. У приймальній сказали, що його на робочому місці немає.

У зв’язку з почутим на засіданні Рівненського міськвиконкому аналітики зробили висновок, що “преміальне питання” нині має особливе значення у зв’язку з можливим виходом на пенсію міського голови. Адже чим більша премія, тим більші нарахування. Відтак ­ і сума пенсії.

Так це чи не так ­ на засіданні міськвиконкому не уточнювалося. А шкода. Мешканцям міста варто знати, куди йдуть гроші з їхніх податків.

15.08.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2013p. 
На головну сторінку