Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №618 від 29.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Микола Кучерук: “Ми будемо захищати національні інтереси”

Микола Кучерук: “Ми будемо захищати національні інтереси”

Кілька сотень рівнян долучилося до урочистої ходи об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина” в Рівному на День Незалежності. Під національними та партійними прапорами вони пройшли від пам’ятника “Загиблим за Україну” до майдану Незалежності.

Після покладання квітів до постаменту Тараса Шевченка відбувся мітинг. Привітали рівнян та гостей міста з 22­ою річницею Дня Незалежності помічник народного депутата України Юрія Вознюка ­ Олексій Орос, голова Корецької районної організації “За Україну” Степан Якимець, голова наглядової ради ОСББ Євгенія Ніколайчук, голова Рівненської міської організації ВО “Батьківщина” Марія Конощук і народний депутат України, в.о. голови обласної організації ВО “Батьківщина” Микола Кучерук. У своїх виступах всі наголошували на тому, що нині Україна постала перед загрозою втратити свою незалежність. Нинішня влада не лише не сприяє розбудові державності, а й свідомо нищить її. Україна опинилася у заручниках бізнес­інтересів місцевих олігархів та “сім’ї” Януковича.

Тому, за словами народного депутата України Миколи Кучерука, українському народу потрібно гуртуватися й захищати свої національні інтереси, дбати про майбутнє України, своєї сім’ї та дітей. Адже, якщо сьогодні втратимо незалежність держави, завтра нам нащадки цього не вибачать.

Після закінчення мітингу учасники зібрання одностайно підтримали звернення, адресоване представникам влади.

Резолюція мітингу об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина”

Сьогодні, з нагоди 22­ої річниці з Дня проголошення Незалежності України, ми щиро дякуємо та у глибокій пошані схиляємо голови перед справжніми патріотами, які протягом віків, не шкодуючи власного життя, для прийдешніх поколінь здобували омріяну у віковічній боротьбі Незалежність України. Завдяки справжнім українцям, нині ми маємо найбільшу на теренах Європи державу зі своїми традиціями, рідною мовою, працелюбними людьми, але з чужорідною владою.

У 1991 році ми з вами мріяли, що, здобувши незалежність, зможемо будувати сучасну державу з європейськими цінностями за Божими законами. Проте і через 22 роки змушені боротися за право жити в сучасній європейській країні. Представники нинішньої влади на чолі з Януковичем Незалежність України сприйняли, як дарунок долі, а не як вистражданий поколіннями українців вибір. І тому живуть лише для себе і своїх рідних, не дбаючи про простих українців. У той час, коли більшість українців знаходяться за межею бідності, купка наближених до сім’ї президента олігархів у рази збільшують свої статки. А справжні патріоти України ­ Юлія Тимошенко та багато інших ­ за надуманими, вигаданими звинуваченнями знаходяться за гратами.

Сьогодні влада перейшла точку неповернення. Всі патріотичні сили об’єднались у боротьбі за Батьківщину. Лише разом ми здатні зупинити владний бульдозер руйнації. Омріяна нашими прадідами держава постане з попелища, створеного діючим режимом. Ми відродимо і збережемо незалежну Україну для наступних поколінь українського народу.

Ми вимагаємо від влади негайно звільнити лідера об’єднаної опозиції Юлію Тимошенко!

Ми вимагаємо від влади зробити все для вступу України в Європейську спільноту!

Ми вимагаємо від влади припинити розкрадання України!

Цю владу потрібно зупинити!

І ми її зупинимо!

Місто Рівне. Майдан Незалежності. 24 серпня 2013 року

29.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 29.08.2013p. 
На головну сторінку