Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №618 від 29.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не сидиться на волі

Украв, випив - у тюрму

Свій злочинний шлях Богдан розпочав ще в 15 років. У 2005 році за крадіжки його засуджено до позбавлення волі строком на 2 роки. Тоді підлітка передали під нагляд матері, сподіваючись, що хлопець стане на шлях виправлення та не візьметься за старе. Однак після того хлопчина ще двічі поставав перед судом ­ за грабежі, поєднані з насильством, та шахрайство. Тепер вже юнак на кілька років потрапив у тюрму. Торік у червні Рівненський районний суд виніс постанову про звільнення 22­річного Богдана умовно­достроково. Йому до закінчення терміну ув’язнення залишалося півтора року. Але Богдан не виправився, і тому довго на волі не пробув…

Уже у вересні він знову потрапив у поле зору правоохоронців. Неподалік одного з диско­барів Рівного Богдан, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожуючи 19­річному Олександру, жителю обласного центру, відібрав у юнака мобільний телефон, гаманець зі 120 гривнями та банківськими кредитними картками.

­ Того дня Богдан із двома знайомими відпочивав в одному з кафе по сусідству з диско­баром на вулиці Київській, ­ повідомив Олександр Харечко, старший прокурор прокуратури м. Рівне, який і підтримував державне обвинувачення в суді. ­ Коли Богдан залишився сам, познайомився з Олександром, який також пив пиво. Згодом хлопці вийшли на вулицю, Богдан почав погрожувати Олександру фізичною розправою, відібрав мобільний телефон, гаманець з грішми, зняв із кредитної картки кілька десятків гривень. А тоді пішов розважатися до диско­бару. Наступного дня мобільний телефон здав до ломбарду.

Як повідомили з прес­служби прокуратури м. Рівне, нещодавно у Рівненському міському суді було проголошено вирок у цій справі. Богдана визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством) КК України, йому призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

29.08.2013



Рівне-Ракурс №10 від 29.08.2013p. 
На головну сторінку