Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №619 від 05.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Увага! Діти на дорозі!

“ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД”

“ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД”

У рамках проведення профілактичних заходів під наз­вою “Увага! Діти на дорозі!” працівники Державтоінспекції продовжують здійснювати комплекс заходів, спрямованих на попередження та профілактику дитячого дорожньо­транспортного травматизму.

З метою підготовки вулично­дорожньої мережі до нового нав­чального року працівники ДАІ провели обстеження ділянок, які прилягають до територій дитячих і навчальних закладів, та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

За їхніми результатами підготовлено та направлено дев’ять інформацій до місцевих органів виконавчої влади щодо усунення виявлених недоліків.

Окрім того, з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, особливо в темну пору доби, керівництвом УМВС спільно з управлінням житлово­комунального господарства винайдено можливість замінити дорожні знаки “пішохідний перехід” безпосередньо біля загальноосвітніх навчальних закладів на новітні дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою. На сьогодні в обласному центрі на трьох пішохідних переходах вже встановлено сучасні дорожні знаки зі світлодіодною підсвіткою, зокрема на вулицях Грушевського, Мірющенка та Соборній. Окрім того планується встановити такі дорожні знаки на аварійно­небезпечних ділянках дороги, безпосередньо там, де найчастіше трапляються дорожньо­транспортні пригоди.

05.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2013p. 
На головну сторінку