Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №619 від 05.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

СИЛАЧ зекономить  ваш час та кошти

СИЛАЧ зекономить ваш час та кошти

Ми пропонуємо Вам позбутися заторів на дорогах та тисняви в маршрутці. Скільки можна чекати на зупинках та запізнюватися туди, де Вас чекають? Зекономте свій час та кошти, придбавши електровелосипед Силач від ТМ "Заря". Маючи такий велосипед, Ви станете господарем свого часу, окрім того не забруднюватимете навколишнє середовище.

В Україні цей вид транспорту викликає посмішку та здивування, коли кремезний чолов'яга, поспішаючи на роботу, або господиня - до своєї дачі, не крутячи педалі, пролітає повз зупинку, де повно народу (до речі, деякі моделі розвивають швидкість до 50 км/год.). Люди не можуть зрозуміти, як, не крутячи педалі, так довго та ще й без звуку можна їхати. Все дуже просто, електро- велосипед Силач обладнаний потужним електродвигуном, номінальна потужність якого - 350 Вт, це дає змогу набирати швидкість близько 47 км/год., при цьому швидкість руху відображатиметься на спідометрі.

Електровелосипед стане дуже корисним тим людям, які живуть в населених пунктах з поганим транспортним сполучен-

ням. Наприклад, вам потрібно вчасно завезти дитину до дитячого садка або школи - електро-велосипед Силач домчить Вас до місця призначення, а дитину можна буде посадити на додаткове м'яке сидіння зі спинкою, на якому можна перевозити вантаж вагою до 150 кг. Їздити Ви зможете навіть в сиру погоду або дощ, адже всі вузли та механізми електро-

велосипеда надійно захищені. Окрім того, на ньому встановлені захисні щитки, які за-

хистять Вас від бризків та бруду.

Від інших моделей електровелосипед Силач відрізняється сучасним дизайном (повний фарш). Має дистанційний пульт, за допомогою якого Ви зможете не лише завести велосипед, а й поставити на сигналізацію, що, в свою чергу, дозволить захистити його від зазіхань нечистих на руку людей. Сигналізація блокує не лише електродвигун, а й колесо намертво, тому Ви спокійно можете залишати велосипед і йти вирішувати свої справи.

Для пересування проїжджою частиною та в сутінках електровелосипед оснащений фарами на світлодіодах, поворотами та сигналом. Передня фара має ближнє та дальнє світло, повороти супроводжуються звуковим сигналом, а задній стоп завжди мерехтить кольорами веселки, привертаючи увагу водіїв інших транспортних засобів. Швидкість регулюється трьома передачами на кермі, з яскравою панеллю керування, з обладнаними ручними гальмами, великою корзиною спереду та зручними підніжками для пасажира.

Придбавши електровелосипед Силач, або ж аналогічні моделі – Стриж чи Дельта, Ви зможете не лише заощадити свій час, а й кошти. На 100 км пробігу велосипеда витрачається енергії приблизно на 50-70 копійок і це не жарт. Але є і обмеження, на превеликий жаль, запас ходу від 30 до 60 км., після чого необхідна підзарядка. За-

ряджається він від звичайної розетки, будь-де, адже батарея легко знімається та переноситься.

Придбати електровелосипеди - Стриж, Силач або Дельта - можна за адресами:

Житомирська обл.,

м. Новоград-Волинський,

вул. Житомирська, 104

магазин “Залізяка”.

Рівненська обл.

м. Рівне,

вул. Відінська, 9а

Виставковий майданчик.

Моб. тел: 067-765-22-28

http://zalizaka.com.ua

05.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2013p. 
На головну сторінку