Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №619 від 05.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Астрологія

БУДИНОК за знаком ЗОДІАКУ

Ця стаття для вас, якщо ви вірите зіркам. Якщо ви вірите, що зірки ­ не просто далекі небесні тіла, цікаві тільки вченим, а щось таке, що впливає на долю кожної людини, народу, світу.

При виборі партнера ми часто радимося з зірками. Чому ж, переїжджаючи в новий будинок, ми не запитуємо рекомендацій “зверху”? Зазвичай, переїжджаючи в нову оселю, ми запускаємо кішку. Це засновано на народних прикметах. А що можуть порадити мудрі зірки при виборі житла?

Овнам потрібен комфорт і зручність, тому будинок для представника цього знаку повинен бути функціональний, хай і не дуже великий. Але будинок повинен знаходитися не за межею міста, так як Овен звик завжди бути в курсі і центрі всіх подій.

Тельцю дуже добре підій­де заміський будинок із городом. Якщо ж ви вибираєте квартиру, то оформляти її бажано в екостилі.

Будинок для Близнюків повинен бути світлим, затишним і неодмінно з родзинкою, тобто з оригінальним плануванням, химерним інтер’єром або меблями незвичайних форм.

Раку не слід захоплюватися антикваром. Його житло повинне бути стовідсотково сучасним і красивим.

Житло для Лева має бути просторим і затишним. Інтер’єр повинен бути саме класичним: камін, дорогі аксесуари та меблі, виконані під червоне дерево.

Дівам можна вибрати будиночок, що знаходиться на околиці якогось селища, так як їм потрібно усамітнення. В інтер’єрі обов’язково присутні камені, які допоможуть Дівам відчувати себе спокійно і впевнено. Представникам цього знака потрібно обов’язково мати талісман і постійно тримати його в межах видимості. І це не прос­то марновірство ­ він вам допоможе, якщо ви вірите в цю допомогу.

Терезам найкомфортніше жити в такому місці, де вирує життя, тобто, в багатоквартирному будинку. У квартирі Терезів повинен завжди бути порядок, а інтер’єр нехай буде будь­яким, головне, щоб він подобався самому господареві.

Скорпіону підійде такий будинок або квартира, де всі речі будуть в межах досяжності і постійної доступності. Стиль інтер’єру хай буде вільним, так як на першому місці стоїть комфорт і зручність.

Стрільцю підійде прос­тора заміська “резиденція”, оброблена сучасно і стильно. Нічого зайвого вам не знадобиться: максимум простору і мінімум меблів.

Козерогові важлива міцність і надійність свого будинку. Йому потрібно житло з масивними стінами, в оформленні якого слід використовувати дерево і камінь.

Водолію зірки радять вибирати житло в багатоквартирному будинку. В інтер’єрі не повинно бути нічого зай­вого, а саме приміщення нехай буде просторим.

Будинок для Риби ­ це тихе містечко, в якому можна сховатися від суєти і шуму. В інтер’єрі хай переважають спокійні тони.

05.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 05.09.2013p. 
На головну сторінку