Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №620 від 12.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустріч із журналістами

Микола Кучерук: “Наше місце там, де ми були споконвіку - в Європі”

Цього тижня народний депутат України Микола Кучерук зустрівся з журналістами і висловив своє бачення шляхів європейської інтеграції України. У цьому зв’язку він торкнувся останніх подій у парламенті.

“У програмних засадах нашої партії записано, що наш шлях ­ до Європи. Зараз Україна стоїть перед вибором ­ куди ми будемо прямувати: у Митний союз чи в об’єднану Європу? Ми б хотіли стати асоційованим членом Європейського союзу. Асоціація нам дає те, що, в першу чергу, ми будемо впроваджувати європейські стандарти ­ соціальні. Відповідно до проведених опитувань, ми знаємо, що переважна більшість людей підтримує наш шлях до Європи. Наше місце там, де ми були споконвіку ­ в Європі”, ­ зазначив Микола Кучерук.

На думку Миколи Кучерука, від входження у Євросоюз виграють як місцеві бізнесмени, так і пересічні люди. Ринки збуту, зокрема рівненської продукції, у Європі розташовані значно ближче до нас, ніж у Росії. А спокійне і стабільне життя в Євросоюзі, як переконаний народний обранець, краще сприйметься простими людьми, порівняно з нестабільністю і невпевненістю у завтрашньому дні.

Як приклад, Микола Кучерук навів Польщу. За його словами, у цій країні рельєфно помітні позитивні зміни входження в євроспільноту. У цьому може переконатися будь­яка людина, яка була в цій країні до її входження в Єврозону і яка відвідає Польщу зараз.

За словами народного депутата, об’єднана опозиція у Верховній Раді, незважаючи ні на що, підтримуватиме євроінтеграційні закони.

12.09.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2013p. 
На головну сторінку