Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №620 від 12.09.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Поради психолога

Як ми самі вибираємо, чим хворіти

Ще один приклад. Молода людина, пройшовши інтенсивний курс психоаналізу, вилікувалася від гемофілії. Лікарі при цьому сказали, що вони помилилися, і хімічні аналізи були невірними. Я не знаю, що там було, але молодій людині справді полегшало, і її стан серйозно змінився саме в ході психологічної роботи.

У кожного з нас є слабкі місця. Людина краде енергію з різних місць свого тіла. Або енергія з якихось причин перестає прямувати зовні на якісь звершення і перенаправляється всередину людини. У подібних місцях і виявляються наші хронічні захворювання. Отже, визначити психологічну причину захворювання можна, просто подивившись, що болить. Давайте подивимося.

Головний біль

При виникненні головного болю нам зазвичай радять прий­няти пігулку. Насправді, часто головний біль викликається внутрішнім конфліктом: ви хочете щось зробити, але вимушені здійснювати зворотне. Або у разі, коли всередині вас з’являється бажання, а ви його пригнічуєте.

Проблеми з очима

Взагалі будь­яка проблема з очима виникає буквально через те, що людина не хоче щось бачити або навпаки старається занадто пильно розглянути. При короткозорості людина не дивиться вперед і не бачить перспективи. При далекозорості людина живе в майбутньому, не усвідомлюючи теперішнього моменту.

Хвороба вух

Людина не хоче чогось чути. Можливо, в сім`ї дитини було дуже багато крику, і утворилися вушні пробки. Адже навіть в дорослому стані ми вдаємо, що не чуємо, якщо нам чогось не хочеться чути.

Болі…

Болі у ділянці шиї. Буквально це означає, що шия перенапружена, якийсь вантаж тисне на голову. А коли виникає біль при повороті шиї, то це може означати, що людина не здатна бути гнучкою.

Болі в горлі можуть виникати при нездатності висловити себе.

Коли болять плечі, то це означає, що існує якийсь тягар, людина тягне на собі якийсь вантаж. Зазвичай такі болі виникають у занадто відповідальних людей.

Болі в грудях виникають при придушенні почуттів. Людина відчуває загрудинні болі. Часто саме в цьому місці створюється енергетичний панцир, який дає про себе знати перенапруженням м`язів.

Болі в серці пов`язані з проб­лемами віддачі в любові з придушенням відчуття радості життя. Сам біль може означати спробу радості прорватися назовні.

Болі в суглобах означають подавлену образу і обурення, негнучкість.

Болі в спині виникають, якщо людина не відчуває підтримки і відчуває із цього приводу образу, жалість до себе.

(Продовження. Початок у минулому номері)

12.09.2013



Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2013p. 
На головну сторінку