Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №246 від 29.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Елітний спорт

Тенісний центр

Тенісний центр

Острозької академії приймає спортсменів

Цього року тенісний сезон в Острозькій академії розпочався дещо пізніше: вчасному відкриттю перешкодила затяжна весна, дощі і холод, які тривалий час не відступали від Рівненщини. Зате спортсмени мали час на повноцінні тренування і 26 червня прибули до Острога в оптимальній формі.

Щодо самих змагань, то вони складатимуться із двох окремих турнірів. Перше – ігри за Кубок Федерації тенісу України серед юнаків та дівчат до 18 років, у яких участь візьмуть молоді тенісисти з усієї України. Пізніше до кращих з кращих цього турніру приєднаються старші колеги та суперники з сусідніх держав. Вони і розіграють між собою Ostroh Academy Cup. Судячи з напруженої боротьби перших сетів, змагання обіцяють бути інтригуючими та безкомпромісними. Як зазначила учасниця змагань Оксана Павлова, представниця донецької школи тенісу, “тут кожен націлений лише на перемогу”.

Під час урочистого відкриття ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник повідомив про ще одну приємну для любителів цього елітного виду спорту новину. Поки спортсмени тренувалися на кортах, у керівництва університету та області виникла ідея заснування тенісної академії при Острозькій академії. Перший заступник голови обласної ради Валентин Королюк пообіцяв всіляко сприяти втіленню цієї ініціативи в життя.

Справді, теніс – один з найпопулярніших і елітних видів спорту у країнах Заходу – тільки набуває своєї популярності в Україні. І лише підтримка його розвитку на державному рівні, як, в принципі, і будь-якого іншого спорту, забезпечить зацікавленість та успіхи наших спортсменів.

29.06.2006Ольга РЕШЕТИЛОВА



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2006p. 
На головну сторінку