Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №623 від 03.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За повідомленням прес-служб

Представили нового прокурора Рівненської області

Як повідомили в прес­службі прокуратури Рівненської області, 1 жовтня було офіційно представлено колективу нового прокурора області ­ Олександра Михайловича Черепаху. Наказ про призначення на посаду прокурора Рівненської області Олександра Черепахи зачитав заступник Генерального прокурора України Віталій Білоус, який подякував попередньому прокурору Василю Присяжнюку (перейшов на посаду заступника начальника Головного управління міжнародно­правового співробітництва та європейської інтеграції) за досягнуті здобутки та плідну роботу на Рівненщині і побажав таких же результатів на керівній посаді у центральному апараті Генеральної прокуратури України.

Довідково: Черепаха Олександр Михайлович народився 24 грудня 1973 року в місті Оріхів Запорізької області.

В органах прокуратури працює з 1997 року. За час роботи обіймав різні посади. Працював стажистом прокуратури Заводського району м. Запоріжжя Запорізької області, помічником та старшим помічником прокурора Заводського району м. Запоріжжя Запорізької області, прокурором та старшим прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами внут­рішніх справ і податкової міліції при провадженні оперативно­розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури Запорізької області, заступником прокурора Комунарського району м. Запоріжжя Запорізької області, заступником прокурора м. Запоріжжя Запорізької області, Запорізьким транспортним прокурором Запорізької області, начальником управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Запорізької області, прокурором міста Запоріжжя Запорізької області, заступником Дніпровського екологічного прокурора.

Знайшли винуватця

Як повідомили в прес­службі ВДАІ УМВС, 29 вересня близько 20:45 год. на 151 км автодороги Городище­Рівне­Староконстянтинів біля с. Великий Житин невідомий водій, керуючи автомобілем (попередньо “Волга” білого кольору), рухаючись зі сторони м. Рівне в напрямку м. Костопіль, збив 8­річного рівнянина К. Олексія, який знаходився на проїзній частині дороги, і зник з місця аварії. Заходами розшуку було встановлено, що наїзд скоїв рівнянин Олександр 1987 року народження, керуючи автомобілем ГАЗ­3110. Автомобіль було оглянуто та поміщено на штрафмайданчик. Водія доставлено в Рівненський РВ УМВС.

Цукровий буряк не пропаде

Як повідомили в прес­службі Рівненської ОДА, господарі, які виростили цукросировину, можуть здати її на Гнідавський завод. За дорученням керівника РОДА було успішно проведено перемовини з волинськими переробниками. Волинські цукровари гарантували, що у населення викуплять зібрану сировину. Тому охочим здати солодкі корені радять звернутися в сільську раду. Там їм необхідно буде повідомити, скільки буряків вони готові продати. Інформацію з сільрад узагальнять фахівці районних управлінь агропромислового розвитку, і вона допоможе професійним менеджерам спланувати логістику заготівлі буряків у людей.

Тим часом сільськогосподарські підприємства вже викопали третину солодких коренів. Аграрії вже зібрали 100 тисяч тонн цукросировини. Загалом із кожного гектара в середньому накопують 310 центнерів.

03.10.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.10.2013p. 
На головну сторінку