Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №247 від 06.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А тим часом

Готуємося до найгіршого

Опалювальний сезон у Рівному буде надзвичайно важким

“З початком цьогорічного опалювального сезону в Рівному можуть виникнути чималі проблеми”, - такий невтішний прогноз висловила директор КП “Теплотранссерсвіс” Тетяна Казачек.

Незважаючи на це, за словами Тетяни Казачек, КП “Теплотранссервіс” проводить підготовку до опалювального сезону і технічно підприємство буде готове до пуску тепла. Втім, як зауважила директор КП “Теплотранссервіс”, станом на 3 липня 2006 року не підписала ще жодного акту про готовність внутрішньобудинкових мереж до прийому тепла. “Минулого року наше підприємство ремонтувало внутрішньобудинкові системи, хоча за це нам ніхто не заплатив жодної копійки. Нині ж не маємо жодної інформації про те, що хоча б у одному будинку здійснена промивка внутрішньобудинкових систем. Яким чином буде готуватися житловий фонд до опалювального сезону протягом цих трьох місяців - невідомо”, - сказала Тетяна Казачек. Втім, вона запевнила, що акти готовності до опалювального сезону не підпишуть до тих пір, поки будинки не будуть справді готові до опалювального сезону. Зараз, за словами Тетяни Казачек, гостро стоїть питання подачі гарячої води в лікарняні заклади. Для пологового будинку ми вимушені купувати промисловий газ, щоб забезпечити цей заклад гарячою водою.

Як повідомила директор, цього року платоспроможність населення за послуги КП “Теплотрансервіс” значно зросла. 90 відсотків населення з початку року заплатили за спожиті послуги. “Таких високих показників я не пам’ятаю”, - зазначила Тетяна Казачек.

06.07.2006ІАА “Регіон-медіа”



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2006p. 
На головну сторінку