Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №626 від 24.10.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

Юта вивела міліціонерів на крадіїв

У селі Пашева Демидівського району працівник місцевого магазину виявив крадіжку товарно­матеріальних цінностей. Заявник вказував, що у приміщення зловмисники зайшли, підібравши ключі до замка вхідних дверей. Проте справжню картину злочину допомогла відтворити Юта ­ чотирилапий напарник млинівських правоохоронців.

Поки на місці пригоди слідчий фіксував, що й як розміщено в магазині, Юта повела оперативників до зловмисників. Уже через деякий час п’ятірка односельчан розповіла міліціонерам про свої нічні пригоди. А було їх декілька.

З’ясувалось, що перший непроханий візит підозрювані здійснили напередодні в суботу. Спочатку хлопці пішли вчотирьох: один ­ на варті, троє інших ­ по водопровідних трубах залізли на дах. Далі через причілкове вікно ­ на горище, звідки вже й потрапили до торгового залу. Набравшись досвіду та хоробрості, нас­тупної ночі за відпрацьованою схемою до справи взялись вже всі п’ятеро.

Награбоване, яке згодом вилучили правоохоронці, дивує різноманіттям: від звичайного спиртного, солодощів до електроприладів, канцтоварів та навіть мишачої отрути.

­ Деталі цієї справи встановлюються досудовим розслідуванням, яке проводиться за частиною 3 статі 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), ­ узагальнив виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков.

Що ж до розумної собаки Юти, яка все частіше допомагає млинівським міліціонерам розкривати злочини, то цього дня на неї чекали свої солодощі, дбайливо заготовлені інспектором­кінологом.

24.10.2013Олеся БОНДАРЕЦЬ



Рівне-Ракурс №10 від 24.10.2013p. 
На головну сторінку