Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №247 від 06.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відпочинок

Народися, як Афродіта... з піни

Народися, як Афродіта... з піни

Так уже повелося, що культурний відпочинок у нашої молоді починається на раніше 21 години і проходить, як правило, у нічних клубах. У театри, кіно, музеї ходить лише окрема частина людей. Нічні клуби, аби урізноманітнити дозвілля, організовують цікаві оригінальні програми.

На Івана Купала, 7 липня (у п’ятницю) нічний клуб “Лагуна” запрошує молодь на “Пінну вечірку”. Окрім того, що там роздаватимуть безкоштовне пиво, цей напій та інші призи можна буде виграти й у численних конкурсах. Однак родзинкою всього свята стане незвичайний сюрприз. Як розповіла клуб-менеджер Тетяна Коваль, у дискотечному залі до стелі буде прикріплено апарат, з якого о 22 годині поллється піна.

- Склад цієї піни особливий, - запевнила вона. – А тому ніхто мокрим не залишиться. Лише прохання - одягати легке вбрання. У середині залу ми поставимо басейн, буде нагода похлюпатися. Якщо ви не захочете танцювати в піні, у вас буде можливість потанцювати.

Несподіванкою цього літа стало відзначення у “Лагуні” всіх професійних свят. Першим був День медика. Для всіх, хто прийшов на дискотеку у медичних халатах, знизили вартість вхідного квитка. У приміщенні столики стояли в імпровізованих палатах. А горілку того вечора замовникам розносили у шприцах. На черзі - святкування Дня бухгалтера – 16 липня, Дня працівників торгівлі – 23 липня та Дня будівельників – 6 серпня.

Можуть радіти й прихильники ретро. Щомісяця, раз у 20 днів, на всіх чекає “Дискомарафон”. Цілу ніч звучатимуть пісні 80-х - 90-х років. Наприкінці кожного місяця в “Лагуну” приїжджають найкращі ді-джеї України. Цього місяця це будуть Злата та Мері Джейн - вихованці кращого ді-джея України Коня.

Більш детальну інформацію про відпочинок у “Лагуні” можна дізнатися за телефоном: 634-111.

06.07.2006Володимир Попик



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2006p. 
На головну сторінку