Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №247 від 06.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пильнуйте!

Відпочинок зі злодієм

або Про те, як пляшка усіх підряд робить »друзями»

Теплого гарного дня - веселе товариство вирішило “погудіти” за столиком під наметом у районі залізничного вокзалу Рівного. А чом би й ні? Зібралася гарна компанія - Сергій, симпатична дівчина і двоє його товаришів. У спеку “градуси” діють швидко, і коли усім було зовсім весело, до компанії підсів молодий чоловік, який назвав себе Олександром...

- Цей незнайомець у компанії міг викликати підозру хоча б тим, що, назвавшись Олександром, мав зовсім не слов’янську зовнішність, а, як люблять казати, був “особою кавказької національності”, - розповів старший оперуповноважений ВКР, капітан міліції Віктор ПЕТРИЧЕНКО. - Але алкоголь справді робить людей занадто товариськими і довірливими. Мобільний телефон Сергія знаходився у задній кишені штанів, і у зручний момент Олександр витягнув його. Розпрощавшись зі своїми новими “друзями”, злодій, не поспішаючи, пішов геть. Досить швидко Сергій помітив відсутність телефона і кинувся наздоганяти Олександра. Той цинічно переконав потерпілого, що телефон залишився у одного із його товаришів за столиком. Повіривши злодію, потерпілий повернувся назад і почав з’ясовувати стосунки із товаришем. Поступово хміль минув, і Сергій усвідомив, що його “розвели”. Хлопці не стали гаяти часу і звернулися у лінійний відділ внутрішних справ на станції Рівне.

Псевдо-Олександра вдалося знайти уже через день червня завдяки старанній роботі працівників відділу, зокрема, самого пана Петриченка. Проти крадія порушено кримінальну справу.

- Телефон поки що не вдалося повернути, оскільки чоловік продав його практично відразу і кому - невідомо, - додає пан Віктор. - Слідство триває. Олександр прийшов до міліції, коли зрозумів, що відступати нікуди. Зараз він перебуває на підписці про невиїзд. Якщо хтось із мешканців нашого міста потрапляв у подібні ситуації, звертайтеся у лінійний відділ внутрішніх справ, що знаходиться на залізничній станції Рівне, вулиця Привокзальна, 1.

06.07.2006Анна ТАРАСОВА



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2006p. 
На головну сторінку