Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №630 від 21.11.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Анонс

Зал камерної та органної музики

26 листопада о 19:00 - Євгеній Фінкельштейн, гітара, Москва. Академічний камерний оркестр РОФ, струнний квартет. У програмі - твори Дзамбоні, Абеля, Бокеріні, Маре, Форкре. Вівальді, Вайса.

28 листопада о 19:00 - Надія Величко орган, Львів. У програмі - транскрипції Ріхарда Вагнера.

Перлина українського джазу

22 листопада о 19:00 у ресторані “Le Chalet” за адресою: вулиця Відінська, 39-А - акустичний концерт Анни Чайковської. Її називають “перлиною українського джазу”, хоча співачка давно вийшла за рамки традиційного джазу. Вона яскраво виконує американську музику 30-х, авторські пісні російською мовою, сучасну академічну музику і український фольклор. За плечима в Ані - співпраця з такими яскравими виконавцями як Ніно Катамадзе, Петро Наліч, “Океан Ельзи”, “Sun Say”, Луї Франк, виступи на численних джазових фестивалях як в Україні, так і за її межами.

Театральні вистави

У молодіжному театрі Сонях:

21 та 23 листопада о 19:00, за адресою: вулиця Черняка, 9, відбудеться театральна драма “Руда п’єса”. Режисер - Володимир Богатирьов.

У Рівненському обласному музично-драматичному театрі:

23 листопада о 19:00 за адресою: Театральна площа, 1, відбудеться вистава у жанрі трагіфарс “Гамбіт” за твором Н. Йорданова. Режисер-постановник - Сергій Павлюк. Музичне оформлення - Сергій Павлюк, Станіслав Лозовський.

24 листопада о 19:00 відбудеться музична комедія на 2 дії “Ханума”.

Серед різноманіття барв старого Тифлісу, в армянському кварталі Авлабаре, де життя вирує і кипить у круговерті танцю й пісні “царює” сваха Ханума. Володіючи неабияким талантом єднати одинокі серця, вона допомагає усім: і юним, і пристаркуватим, і бідним, і багатим віднайти свою половинку. Водевіль, що понад століття мандрує театральними сценами, зачарує глядача грузинським колоритом, запальними танцями і співами.

НЕВІРШІ

24 листопада о 17:00 у галереї європейського живопису “Євро-Арт” - презентація збірки Романа Штігера “НЕВІРШІ”. У програмі також - розіграш збірок, обговорення співпраці молодих авторів та студентів з головним редактором “Мистецьких граней”, безкоштовний примірник журналу кожному гостю, екскурсія в галереї “Євро-Арт”, чай, тістечка, тепла атмосфера.

Три в одному

24 листопада о 19:00 в актовому залі Народного Дому, що по вулиці Симона Петлюри, 1 - концерт гурту “Крик Душі” (Рівне-Київ). Також на сцені гратимуть фіналісти “Pepsi Rock Star”, гурт Justmarried (Рівне). Презентацією нового альбому в акустичному виконанні зіграє гурт “ВідсТань” (Рівне).

Сила любові та голосу

26 листопада о 19:00 у Рівненському міському Палаці культури “Текстильник” відбудеться концерт Тіни Кароль “Сила любові та голосу”. Концерт Тіни Кароль переповнений усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем’єр з нового альбому. Співачка вийде на сцену в супроводі кращих музикантів країни, струнного квартету та балету FREEDOM.

Благодійний концерт

30 листопада о 17-00 в Народному Домі по вулиці Петлюри, 1 відбудеться благодійний концерт на підтримку Андрія Сікальського - воротаря рівненського “Вереса”.

У програмі - виступи найкращих музичних колективів Рівного різних жанрів і напрямків: “Farinhate The Crabs Країна У”, “Palestina Justmarried” та гості з міста Нетішин “Premier Atom Band”. Усі виконавці виступатимуть безкоштовно, апаратура і приміщення надаються безкоштовно благодійниками. Гроші від продажу квитків, плакатів, футболок, стікерів і т.п. будуть передані наприкінці концерту особисто А.Сікальському.

Приходьте і підтримайте легендарного нашого воротаря і, звичайно, насолодіться найкращою музикою з міста Рівне!

21.11.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2013p. 
На головну сторінку