Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №247 від 06.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Що новенького?

Допливли до медалей

Рівненські спортсмени вибороли сімнадцять медалей різного ґатунку та посіли сьоме загальнокомандне місце на літньому чемпіонаті України з плавання серед дорослих та молоді, що відбувся в місті Курахово.

Переможцями та призерами чемпіонату стали: Ганна Харитоненко, Анна Хлістунова та Дмитро Назаренко (двоє останніх після продемонстрованих результатів були включені до заявки збірної України на чемпіонат Європи).

У змаганнях першості України перемогу здобули: Артур Яковчук, Галина Петрушко, Катерина Дікіджі, Ірина Ярмоліцька, а Віктор Яськов може гордитися тим, що виконав норматив майстра спорту України.

Вперед, на Європу!

Чемпіонат України з велоспорту-шосе в індивідуальній груповій гонці, що проходив у Білій Церкві, теж порадував рівненських уболівальників.

Майстер спорту України Ольга Волховська посіла четверте місце в індивідуальній гонці з роздільним стартом, а Дмитро Чужда повторив її здобуток в індивідуальній гонці серед велосипедистів віком до 23 років.

Тепер на спортсменів чекає підготовка до участі в чемпіонаті Європи, що відбудеться у Голландії.

Гості повернулися

з нулем

Жодного м’яча у ворота суперників не змогли забити у черговому турі чемпіонату області з футболу команди, що грали в гостях.

Найбільше не пощастило “Енергії” та “Варіанту”, які з однаковим рахунком - 0:4 поступилися відповідно “Маяку” та “Волинь-Цементу”.

Головний конкурент “ОДЕКа”, який, до речі, легко виграв у “Хіміка - 2:0, “Ізотоп”, несподівано програв “Случу” - 0:1. “Водник” переграв “Горинь” - 2:0, а зустріч між “Поліссям” та “Соколом” завершилася нульовою нічиєю.

У другій лізі перемогою з великим рахунком - 4:1 над “Олімпом” своїх шанувальників порадувала лише “Славія”, яка продовжила лідирувати у турнірній таблиці.

Інші матчі: “Сокіл” - ФК “Дубно” - 1:2, “Штурм” - “Буран” - 1:0, ФК “Квасилів” - “Верес-2” - 0:2.

На кортах Острога

Кубок федерації тенісу України серед учасників віком до вісімнадцяти років фінішував минулої суботи на кортах Національного університету “Острозька академія”.

У фіналі змагань парного розряду вихованець рівненського тенісного клубу “Рівнеоптторг” Олександр Бережнюк у дуеті із львів’янином Дмитром Бадановим здобув золото.

А у тенісному турнірі, присвяченому Дню молоді, перше місце у одиночному розряді посів рівнянин Артем Зеленський, який разом із Дмитром Бабатом переміг і у парних змаганнях.

06.07.2006Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2006p. 
На головну сторінку