Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №204 від 08.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До речі

Салют на честь велосипедистів

6 вересня учасники Всеукраїнської велоестафети “Єднаймо Україну в русі!”, що проходить цими днями регіонами України, завітали до Рівного. Присвячена подія Міжнародному року фізичної культури та спорту, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. Цей захід організований Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту і Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Присутні стали свідками спортивно-масових та культурно-мистецьких заходів, як-от змагання з гирьового спорту, показові виступи з художньої гімнастики, презентація бойових мистецтв Спас та Бойовий Гопак, виступ вокально-інструментального ансамблю “Секунда” та багато іншого.

Під час нагородження учасників велоестафети почесними призами в небі над Майданом серед білого дня спалахнули вогні святкового салюту, після чого велосипедисти продовжили свій шлях до Здолбунова та Острога, а далі - на Хмельниччину, для того, щоб, як висловився ведучий спортивного свята, “зіткати” мереживо, що об’єднає Україну в русі”.

Розповідає член оргкомітету велоестафети, начальник відділу фізкультури і спорту Рівненської облдержадміністрації Анатолій ГІРАК:

- Маршрут велоестафети пролягатиме через 80 міст України і охопить усі обласні центри. Стартував цей всеукраїнський захід 1-го вересня на Закарпатті, фінішує ж він у день працівника фізичної культури та спорту - 10 вересня на Майдані Незалежності нашої столиці. У велоестафеті братимуть участь 270 учасників-велосипедистів з усіх регіонів України.

08.09.2005Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2005p. 
На головну сторінку