Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №635 від 26.12.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кульова стрільба

Олег Омельчук - кращий спортсмен минулого місяця

Олег Омельчук - кращий спортсмен минулого місяця

Армійського спортсмена з Рівного лейтенанта Олега Омельчука за підсумками останнього місяця осені нагороджено як кращого спортсмена місяця за версією Національного олімпійського комітету України під час Всеукраїнського семінару-наради за участю представників олімпійських осередків з усіх 27 регіонів України.

Окрім рівненського пістолетника, нагороду отримав і його тренер Сергій Бондар. Нагадаємо, Олег Омельчук у фіналі Кубка світу з кульової стрільби виборов бронзу. Спортсмен та його тренер отримали нагороди з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, який подарував гостям із Рівного по статуетці, вручив дипломи та грошові премії.

- Олеже, ти завжди знаходишся за крок від олімпійської медалі, - сказав Сергій Бубка Олегу Омельчуку. - У Пекіні був четвертим, у Лондоні - п’ятим. Нагорода, здається, поруч, але якоїсь дещиці до неї не вистачає. Проте ти на правильному шляху, і ми всі віримо в тебе й бажаємо досягнути мети вже на найближчих Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Варто зазначити, що Олег Омельчук відзначився вдалими виступами на етапах Кубка світу, адже з міжнародних стартів стрілок привіз дві срібні нагороди. А у Мюнхені під час Фіналу світового Кубка він виборов бронзову медаль у стрільбі з пневматичного пістолета з дистанції10 м. До того ж він був близьким до призового місця в другій вправі Фіналу - стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 50 м. Олег Омельчук двічі входив до п’ятірки лідерів на Олімпійських іграх: у Пекіні-2008 він був четвертим, а на Олімпіаді в Лондоні - п’ятим.

26.12.2013



Рівне-Ракурс №10 від 26.12.2013p. 
На головну сторінку