Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №638 від 09.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

Смертельне ДТП

Як повідомили в прес-службі ДАІ Рівненщини, у селі Ситне Радивилівського району водій автомобіля “Тойота РАВ 4” допустив наїзд на пішохода, який перебігав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Шансів вижити у 37-річного потерпілого не було. Він помер на місці пригоди.

Все, що нажито непосильною працею…

Як повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС у Рівненській області, в селі Малий Олексин Рівненського району в приватному господарстві трапилася пожежа.

Вогнем знищено холодильник, морозильну камеру, телевізор, мікрохвильову піч, газову колонку, меблі в житловому будинку, перекриття житлового будинку, речі домашнього вжитку.

Причина й збитки встановлюються.

Вандалізм

Через вандалізм окремих рівнян Новорічне святкування обійдеться комунальникам не в одну гривню. Так, за твердженням комунальних служб Рівного, особливо постраждав від вандалізму Парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, де після святкування Нового року складається враження, що пройшло Мамаєве побоїще. Горе-відпочивальники не лише насмітили, а й поламали лавки та пошкодили два книжкові кіоски.

Горів “Мерседес”

3 січня о 1:30 год. пожежа виникла в одному з приватних господарств села Колоденка Рівненського району. За повідомленням прес-служби головного управління ДСНС України в Рівненській області, вогонь пошкодив передню частину машини, колеса, комплектуючі елементи автомобіля Меrcedes Benc Е-280 2007 року випуску.

Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.

Пожежі на свято не зважають

1 січня о 8:50 у місті Дубно по вул. Грушевського біля будинку №174 вогнем пошкоджено моторний відсік легкового автомобіля “OPEL-VEKTRA”. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

О 14:43 в місті Сарни в приватному господарстві громадянина Анатолія 1966 року народження виникла пожежа у житловій квартирі. Вогнем пошкод­жено матрац в кімнаті двохповерхового багатоквартирного житлового будинку.

Попередня причина пожежі: необережне поводження господаря з вогнем під час куріння. Збитки встановлюються. Ніхто з мешканців будинку не постраждав.

О 21:15 в місті Рівне рятувальники надавали допомогу з відкривання дверей квартири, в якій знаходився тяжко хворий господар, інвалід 2 групи Андрій 1957 року народження.

Під час пожежі виявлено тіло загиблої жінки

3 січня о 9:15 за номером “101” надійшло повідомлення про пожежу у приватному одноповерховому житловому будинку в селі Річки Корецького району, куди негайно виїхав черговий підрозділ 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Корець. На місці пожежі в одній із кімнат було виявлено тіло загиблої власниці будинку громадянки Олени 1924 року народження. Бійцям Держслужби з НС вдалося не допустити поширення вогню за межі осередку займання, врятувавши будинок від знищення.

Обставини трагедії з’ясовують правоохоронці.

09.01.2014



Рівне-Ракурс №10 від 09.01.2014p. 
На головну сторінку