Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №639 від 16.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міфи та реальність

10 МІФІВ ПРО ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ!

10 МІФІВ ПРО ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ!

Безліч жінок витрачають багато часу, грошей і сил для того, щоб зробити волосся гарним. Прекрасна половина людства читає модні журнали і газети, прислухається до порад подруг і колег, пробує нескінченну кількість продукції з полиць магазинів для того, щоб виглядати красиво.

Представниці прекрасної статі перевіряють на собі купу народних рецептів. На жаль, більшість з цих “добрих порад” ніщо більш ніж бабусині казки. Фактично, міфи про догляд за волоссям іноді не на жарт шкідливі.

1. Часте миття волосся є причиною їхньої втрати і сухості. Якщо Ви хочете мити волосся щодня ­ вперед, тільки переконайтеся що ваш шампунь підходить вашому типу волосся.

2. Чим більше шампуню ­ тим чистіше волосся. Використовувати півпляшки шампуню при кожному митті ­ це просто трата часу і грошей. Для короткого волосся необхідна дуже невелика кількість шампуню. Для довгих ­ трохи більше.

3. Кондиціонер для волосся допоможе посіченим кінчикам. До нещастя, єдиний спосіб позбутися від пошкоджених кінчиків ­ обрізати їх. Кондиціонер робить волосся краще, поки його не змиєш. Справа в тому, що він пригладжує пошкоджену структуру волосся, але не відновлює його.

4. Чим частіше миєш волосся, тим швидше воно росте. Це погана ідея.

5. Регулярні підстригання роблять волосся товстішим і прискорюють їхнє зростання. Підстригання ніяк не впливає ні на товщину, ні на швидкість росту.

6. Якщо довго користуватися одним шампунем, то волосся не буде вимиватися. Правда в тому, що раз на 2 тижні потрібно використовувати інший шампунь, це додасть блиску.

7. Гоління голови дитини зробить його волосся густіше, прискорить зростання. Це не вірно.

8. Якщо сушити мокре волосся феном, то воно почне диміти. Не панікуйте! Це випаровується гель, нанесений на волосся.

9. Якщо виривати сиве волосся, то замість нього виросте не сиве. Неправда.

10. Якщо частіше розчісувати тонке волосся, то воно буде, повільніше рости або зовсім випадатиме. Придбайте хороший гребінець.

16.01.2014



Рівне-Ракурс №10 від 16.01.2014p. 
На головну сторінку