Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №640 від 23.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Снігопад

Автошляхи розчищають цілодобово

Автошляхи розчищають цілодобово

У зв’язку з ускладненими погодними умовами, щоб забезпечити проїзд усіма автошляхами, дорожні служби області працюють у посиленому цілодобовому режимі. Адже місцями шар снігу на дорогах сягає 25 сантиметрів.

За останні кілька днів від початку снігопадів для належного забезпечення проїзду шляхами Рівненщини використано вже 2,5 тисячі тонн піщано­соляної суміші. Проте основне завдання зараз не посипання доріг, а їх розчищення.

У таких умовах найскладнішою є ситуація в Гощанському, Корецькому, Острозькому та Здолбунівському районах, куди вже направили додаткову техніку. Фахівці докладають максимум зусиль, щоб не виникало проблем із проїздом.

Рятувальники звільнили із снігового замету автомобіль швидкої медичної допомоги

Близько 10:00 21 січня у пожежно–рятувальну службу селища міського типу Демидівка надійшло повідомлення, що за 15 кілометрів від райцентру в сніговий замет потрапив автомобіль швидкої медичної допомоги, який виїхав за викликом до породіллі у село Золочівка. Як виявилося, через сильно переметену дорогу автомобіль медиків не доїхав до населеного пункту лише кілька кілометрів. На час прибуття рятувальників місцеві мешканці на легковику вже доставили вагітну жінку до автомобіля швидкої допомоги. А вже згодом за допомогою троса бійці Держслужби з НС звільнили швидку з снігового полону і в їхньому супроводі її вагітну жінку доставили до районного пологового будинку.

23.01.2014ГУ ДСНС України у Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 23.01.2014p. 
На головну сторінку