Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №641 від 30.01.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Даєш планшети членам міськвиконкому...

Член бюджетної комісії Сергій Паладійчук відмітив, що в загальному фінансуванні потреб виконавчого комітету рівненської міської ради, попередньо виділили 60 тисяч на закупівлю працівникам міськвиконкому 20 планшетів. Це неабияк обурило міського обранця. “Ми ці гроші з бюджету не виділятимемо, оскільки зараз це абсолютно недоцільно і неправильно. Такі речі ми будемо відхиляти і не голосуватимемо за них”, - зазначив Сергій ПАЛАДІЙЧУК. Такої ж думки був і його колега Юрій Запорожець.

...а накриття - на зупинки

Начальник управління транспорту та зв`язку Рівненського міськвиконкому Віталій Миронюк повідомив про необхідність закладення до бюджету коштів для облаштування нових автобусних зупинок із накриттям. Зокрема в 2014 році, такі зупинки потрібно обладнати чотири ­ по вулиці Макарова, три по вулиці Олени Теліги і дві по вулиці Струтинської.

Почувши такий перелік вулиць, не стримав обурення міський депутат Юрій Запорожець: «Я вже неодноразово просив, що облаштували зупинку в житловому масиві «Червоні гори». Це потрібно мешканцям, адже вони змушені більше кілометра йти до зупинки, а часом ще й мокнути під дощем чи мерзнути під снігом. З цього приводу я неодноразово звертався в управління ЖКГ, однак досі не було жодної реакції. Натомість, нам приносять бюджет, який необхідно розглянути за кілька днів. Про яке нормальне внесення своїх пропозицій може йти мова?» ­ емоційно завершив промову міський обранець.

Йому у відповідь Віталій Миронюк зауважив, що цей перелік неостаточний і депутати матимуть змогу вносити свої пропозиції. Він також повідомив, що в цілому в місті є 194 зупинки громадського транспорту і лише 87 із них мають накриття. А які зупинки треба облаштовувати, нехай визначаться самі депутати міської ради.

Після цього, депутат міської ради Сергій Паладійчук звернувся до представників виконкому з проханням розрахувати вартість облаштування зупинки, а згодом обговорити це питання на наступному засіданні бюджетної комісії, яке відбудеться 30 січня.

30.01.2014Дмитро ПРОКОПЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 30.01.2014p. 
На головну сторінку