Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №642 від 06.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

Затримали кишенькового крадія

Затримали кишенькового крадія

На одному із рівненських ринків працівники міліції затримали 24­річного Романа, який із кишень мешканців обласного центру викрадав мобільні телефони.

Вибираючи великі скупчення людей на ринку і в транспорті, він непомітно “обчищав” кишені жертви і швидко зникав. Лише за два дні молодик викрав чотири мобільні телефони, проте здати до ломбарду встиг лише один.

Роман не заперечує своєї причетності до злочинів. З його слів стало відомо, що таким чином він хотів збагатитися, адже ніде не працює та не має коштів для існування.

Чоловіка неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Також відомо, що свою злочинну діяльність він розпочав, ще з восьмирічного віку, скоївши крадіжку у своїх знайомих.

­ За даним фактом відкрито чотири кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, ­ зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. ­ Максимальне покарання за скоєння таких злочинів передбачає позбавлення волі строком до п’яти років.

Правоохоронці в черговий раз звертаються до рівнян, щоб вони пильнували свої речі, особливо у місцях великого скупчення людей, адже у першу чергу від них самих залежить збереження їхнього майна.

06.02.2014



Рівне-Ракурс №10 від 06.02.2014p. 
На головну сторінку