Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №248 від 13.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гей, слов’яни!

Втрьох пили, удвох гвалтували... третього

Втрьох пили, удвох гвалтували... третього

Це трапилося біля села Хмелівка Березнівського району. Троє хлопців пили в лісопосадці. Починали »відпочинок» із пляшки вина, потім випили ще одну, а коли здалося мало, послали товариша по горілку. Коли молодики випили все, що було, спробували розважитися веселіше. Жіночого товариства поряд не виявилося. У результаті двоє хлопців здерли зі свого товариша одяг і стали з ним робити те, що бачили раніше в кіно.

Потерпілий написав заяву в Березнівський райвідділ міліції на своїх кривдників, правда, зробив це чомусь після майже двотижневих роздумів. Чи то гвалтівників боявся, чи то соромно було, чи то думав отримати від них винагороду за мовчання, чи то просто вирішив звести наклеп на своїх односельців, придумавши пригоду, поки що точно невідомо.

- Така заява в райвідділ міліції насправді надійшла, і зараз її перевіряють міліціонери. Один із тих, на кого вказує хлопець, підтвердив, що пригода хлопців - не вигадана; інший - все заперечує, мовляв, уся історія - це плід хворої фантазії його односельця, - сказав прокурор Березнівського району Тарас Ільящук.

Якщо прокуратура після перевірки й порушить за цим фактом кримінальну справу, то чоловіків звинуватять не у згвалтуванні, а в насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним шляхом за статтею 153-ою Кримінального кодексу України. Мінімальне покарання за такий злочин, скоєний групою осіб, - три роки позбавлення волі, максимальне - сім років.

13.07.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2006p. 
На головну сторінку