Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №645 від 27.02.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Сплата податків - для розвитку держави і добробуту народу

Податкова політика є одним із визначальних чинників ефективної розбудови та економічної стабільності держави.

Наповнення бюджету – це безперервний щоденний процес, в якому беруть участь не тільки органи доходів і зборів, а й підприємці, роботодавці, представники великого та малого бізнесу, всі громадяни нашої держави.

Від стабільного функціонування налагодженої системи, наповнен­ня державного та місцевих бюджетів залежить виконання соціальних зобов’язань держави: виплата пенсій, стипендій, допомог, зарплат працівникам бюджетних установ, нормальна робота медицини та освіти, зрештою, життя кожного з нас.

У цей непростий для країни час збурень та перетворень важливо не зруйнувати систему, яка будувалася роками. Бюджети мають щоденно отримувати належні платежі, щоб забезпечувати життєдіяльність країни та Рівненщини.

На жаль, на сьогодні ми маємо випадки, коли, користуючись нестабільністю, деякі платники не виконують своїх зобов’язань перед державою.

Шановні платники податків! Шановні жителі Рівненщини! Для забезпечення стабільного функціонування місцевих громад, добробуту кожного громадянина держави не забувайте про соціальну відповідальність зі сплати податків. Навіть в умовах політичної кризи Головне управління Міндоходів і кожний платник податків Рівненщини повинні спільно забезпечувати наповнен­ня державної скарбниці задля добробуту народу.

27.02.2014ГУ Міндоходів у Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2014p. 
На головну сторінку