Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №648 від 20.03.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Догляд за шкірою

Весняні маски

Весняні маски

Для нормальної шкіри ­ 1 столова ложка кефіру і стільки ж сиру. Все ретельно перемішати і накласти на обличчя, залишити на 15 хвилин, після чого змити теплою водою, потім холодною.

Для жирної шкіри ­ збиваємо в густу піну яєчний білок, додаємо чайну ложку лимонного соку або 1 протерте яблуко. Накладаємо на 20 хвилин, змиваємо теп­лою, після чого холодною водою. Така маска добре звужує пори.

Для сухої шкіри ­ основа ­ фруктовий сік (2 чайні ложки свіжого соку яблука, лимона або грейпфрута на вибір), половина сирого яєчного жовтка, 2 чайні ложки жирного сиру, 1 чайна ложка рослинної олії (бажано оливкової, але підій­де і звичайна). Все ретельно перемішуємо до однорідної маси, накладаємо на 15­20 хвилин, змиваємо.

Часто ми згадуємо про маски і креми тільки вранці, коли вмиваємося, або перед сном. Але і протягом дня шкіра потребує очищення, живлення, зволоження. Не варто до самої ночі ходити з тональним кремом і пуд­рою на обличчі. Які б вони не були якісні, все одно будь­яка косметика закупорює пори. Шкіру необхідно очищати. Купіть тоніки або лосьйони, які не змиваються водою або приготуйте самі, протирайте обличчя протягом дня, видаляйте забруднення, якщо це неможливо, то хоча б після робочого дня, прийшовши додому, бажано відразу ж очистити шкіру і дати їй відпочити від тональних засобів.

Ви можете зробити настій для щоденного протирання шкіри самостійно.

Беремо 1 столову ложку сушених квіток липи, які заливаємо окропом на 10 хвилин. Зливаємо воду і додаємо в неї крапельку меду. Готово! Протирайте шкіру щодня, і бажано не витирати обличчя насухо, а дати волозі ввібратися в шкіру. Цей засіб живить і тонізує шкіру, липа і мед наситять її вітамінами і корисними мікроелементами.

20.03.2014



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2014p. 
На головну сторінку