Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №649 від 27.03.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Слідство триває

Зупинено незаконне виробництво!

Зупинено незаконне виробництво!

Співробітниками податкової міліції Рівненщини припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення тютюнових виробів в с. Городок Рівненського району.

У ході обшуку вилучено дві автоматичні лінії з виготовлення тютюнових виробів англійського та китайського виробництва вартістю понад 2 млн. грн., майже 1,5 млн. акцизних марок Російської Федерації, 4,2 т. тютюну, картонні заготовки для виготовлення пачок “Мальборо”, “Прима”, “Viceroy”, папір, фольгу, сигарети розсипом та в пачках.

Як свідчать результати обшуку, на “підприємстві” був створений замкнутий цикл, який охоплював виробництво та автономне проживання більше 20­ти найманих працівників без виходу за межі території.

Щоб приховати таку активну діяльність від стороннього ока, всі вікна виробничого блоку зсередини були закриті непрозорою плівкою, а стіни цеху, де працювало устаткування, обладнані звукоізоляцією.

На пропозицію відкрити приміщення для виконання рішення суду організатори тіньового бізнесу відповіли розпалюванням на подвір’ї вогнища для приховування слідів злочину. Тому співробітникам податкової міліції довелося застосувати засоби примусового відкривання дверей. Тож більшість доказів було збережено.

Як повідомили в головному управлінні Міндоходів у Рівненській області, наявність серед речових доказів акцизних марок Російської Федерації свідчить про міжнародний характер злочину та вчинення посягання не лише на економічну безпеку України, а й сусідніх держав.

Триває досудове слідство.

27.03.2014



Рівне-Ракурс №10 від 27.03.2014p. 
На головну сторінку