Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №650 від 03.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“Дитячі мандри”

Двох підлітків, які пішли з дому, розшукали

31 березня вранці 34­річна Світлана, жителька селища Клевань Рівненського району, провела своїх дітей до школи, та додому в той день хлопців так і не дочекалася. 13­річний Назар та 11­річний Дмитро повернулись із занять додому та, вкравши 470 гривень, пішли з рідної домівки, прихопивши рюкзаки. Востаннє хлопців бачили на зупинці громадського транспорту села Зоря, що неподалік Клеваня.

У Клеванській школі­ліцеї, де навчався старший Назар, та Зорянського НВК школи­гімназії с. Зоря, де навчався молодший Дмитро, про учнів відгукуються непогано.

Щоправда, у Дмитра нещодавно вже був невдалий досвід втечі: влітку минулого року, зі слів самого втікача, він дві доби жив у свого місцевого товариша, тоді коли правоохоронці всієї області прочісували місцевість.

До пошуків було залучено шість пошукових груп правоохоронців та громадськість, які чергували цілодобово. Малолітніх було оголошено в розшук.

Вчора пошуки увінчалися успіхом: втікачів вранці виявили на зупинці громадського транспорту в селищі Клевань. Назар та Дмитро пояснили, що пішли з дому через конфлікти з вітчимом. Хоча мама з чоловіком розповідають, що спірні питання виникають, але виключно у виховних цілях. Дмитро та Назар стверджують, що повертатися додому не хочуть, та бажають жити лише з матір'ю.

На даний час дітей передали в обласний центр соціально­психологічної реабілітації дітей Рівненської обласної ради. Після проведення курсу реабілітації буде вирішено їх місце проживання.

03.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2014p. 
На головну сторінку