Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №650 від 03.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Погляд фахівця

На Рівненщині побував міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета

На Рівненщині побував міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета

Минулого тижня міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета з робочим візитом відвідав Рівненську область. За його словами, наша область стала другим регіоном після Донбасу, в якому він побував, вивчаючи бізнес­клімат “на місцях”.

Під час перебування на Рівненщині міністр зустрічався з головою ОДА Сергієм Рибачком та керівником департаменту економічного розвитку адміністрації. Головною темою розмови чиновників стало питання, як допомогти бізнесу розвивати Рівненщину?

Побував Павло Шеремета і на рівненських підприємствах. “Натхненний відвідан­ням успішного меблевого підприємства у примісті Рівного, яке експортує продукцію для ІКЕА. Можемо!” ­ Поділився враженнями міністр на своїй сторінці у Facebook про меблеву фаб­рику “Морган Феніче” у Квасилові.

Після цього настала черга рівненських вузів. “Цікава і приємна зустріч з викладачами і студентами НУВГП”, ­ прокоментував візит до “водника” Шеремета.

З Рівного урядовець поїхав спочатку до Здолбунова, де побував на “Волинь­Цементі”: “Цікавий досвід використання сміття у виробництві цементу. Однак треба відновити роботу сміттєпереробного заводу”.

Останнім “пунктом призначення” в Рівненській області для Павла Шеремета стало Дубно. “З міським головою Дубна В. Антонюком обговорювали, як суттєво збільшити потік туристів до історичного замку і в місто”, ­ поділився планами на майбутнє міністр економічного розвитку і торгівлі.

Після відвідин Рівненщини високопосадовець попрямував до сусідньої Львівської області.

03.04.2014Іван ВАЛЮР



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2014p. 
На головну сторінку