Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №650 від 03.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-конференція

Пригоди італійців на Рівненщині

Пригоди італійців на Рівненщині

Так сталося, що з метою вшанування пам’яті загиблих героїв “Небесної Сотні” в місті Рівному з 27 по 30 березня було відмінено ряд концертів. Тому учасники італійського гурту з міста Мілан “THE LAST FIGHT” теж відмінили свій виступ в “Айріш пабі”, але з рівненським глядачем усе ж поспілкувалися, провівши прес­конференцію.

Відбулося це 28 березня в рок­кафе “Ельдорадо”. Італійські музиканти відповідали на запитання присутніх та поділилися враженнями від концертів, які провели на Україні.

­ Ми розуміємо процеси, які відбуваються на Україні, і вважаємо, що українці мають йти власним шляхом та вирішити усі негаразди, ­ говорить вокаліст гурту JAMES F DINI. ­ Нам дуже подобається українська публіка, яка дуже доброзичлива. Ми вже виступили в Дубно, Луцьку, Тернополі, Львові, Мукачеві та Чернівцях. Скрізь відчували справжню ейфорію. Нам дуже сподобалися вродливі українські дівчата, українська горілка і пиво!

Що не сподобалося ­ так це автошляхи, які знаходяться в жахливому стані. Щоправда, є і позитив ­ заснути в дорозі нереально, адже постійно трясе. Дорогою до Рівного пробили колесо, тому не обійшлося без станції техобслуговування.

Музика для кожного з нас ­ це щось особливе і об’єднуюче. Адже рок­н­рол ­ це не просто музичний стиль ­ це наше життя і намагання донести слухачу власну енергетику.

Музиканти є музикантами, тому рівненським глядачам усе ж вдалося вмовити італійців виконати одну з пісень під акустичну гітару. Одну з відомих пісень гурту Queen італійці виконали спільно з рівненським рокером Володимиром Константінопольським. На завершення італійських музикантів пригостили фірмовою стравою ­ українським борщем, який їм також сподобався. Учасники гурту дали обіцянку, що, можливо, влітку виступлять перед рівненською публікою.

03.04.2014Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2014p. 
На головну сторінку