Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №249 від 20.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп

Втікали від війни...

…А потрапили в рівненську міліцію. Йдеться про чотирьох молодих людей арабської національності, які на “Жигуленку” під кермуванням водія-киянина прямували в бік західного кордону України.

Серед них були житель Палестини Махамед 1983 р.н., житель Сектора Газа Палестини Абдула 1982 р.н., єгиптяни Махмед (1984 р.н.) і Найлі (1981 р.н.). Їхня нелегальна подорож раптово завершилася в центрі Рівного, на вулиці Київській, де непроханих гостей зупинили інспектори Державтоінспекції. Обставини цієї події з’ясовуються.

А як ще зупинятися?!

Тридцятирічний рівнянин Роман їхав зі сторони Києва у напрямку Львова на автомобілі Рено-Кліо. Поблизу Радивилова молодик чи то замрівся, чи то забув, де в авто гальмо і, як результат, влетів в електроопору. Від удару машина перевернулася. Юнака госпіталізували в травматологічне відділення. Того ж дня на автодорозі Володимирець - Антонівка біля с.Антонівка Володимирецького району водій “Запорожця” 23-річний житель Кузнецовська Іван влучив у дерево й теж перевернувся. Водій відбувся легким переляком, а його пасажир, 20-річний Василь, отримав тяжкі травми спини й хребта.

Сміття прибирають під асфальтом

На вулиці Черняка у Рівному машина з забирання сміття провалилася колесами під асфальт. Щоправда, вже за короткий час її витягли за допомогою спецтехніки. Спричинило цей випадок кілька факторів. Проливний дощ підмив асфальт грунтовими водами. До того ж вантажівка, завантажена сміттям, важила аж 17 тон. Начальник Рівненського КАТП 1728 Віктор Свиридюк каже, що такі випадки у Рівному — не поодинокі. Комунальники стверджують, що є каналізаційні шляхи та пустоти, які покриті латаними шматками асфальту і туди постійно потрапляють дощові води.

Очисні споруди наказали довго жити

У Демидівці раптово зруйнувалася будівля очисних споруд з технологічним обладнанням консервного заводу, розташованого в межах селища. Руйнування приміщення та порушення роботи обладнання очисних споруд може призвести до скиду неочищених стічних вод селища в річку Жабичі і, як наслідок, ускладнення екологічної ситуації.

За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.

20.07.2006



Рівне-Ракурс №10 від 20.07.2006p. 
На головну сторінку