Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №652 від 17.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок

За рану пробачила

За рану пробачила

37-річна, рівнянка з кількома ножовими пораненнями потрапила до лікарні. Тетяна, яка прожила з Валерієм у шлюбі 13 років та виховує з чоловіком 6-річну доньку, пробачила нападника й просила і представника прокуратури, і суддю суворо благовірного не карати.

Торік 27 січня Валерій, 1974 року народження, з дружиною далеко за північ повернулися додому з гостин у кума. Чоловік, який ніколи не зловживав спиртним, тієї ночі перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Це не сподо­балося Тетяні, вона розплакалась та почала докоряти чоловікові за таку поведінку. Аргумент з боку Валерія був досить несподіваним: він схопив кухонного ножа і вдарив ним дружину. Валерій двічі влучив їй у шию та двічі - у задню частину грудної клітки. Тетяна впала на підлогу…

Валерій сів на стілець і заснув. Прокинувся він від того, що закривавлена дружина благала викликати “швидку”. Чоловікові й самому дошкуляв біль: він поранив себе ножем у ногу. Як і коли - пригадати так і не зміг. На виклик приїхали не лише медики, а й правоохоронці. Тетяну госпіталізували, а Валерія, після надання медичної допомоги, забрали до міліції.

Нещодавно відбулося судове засідання у кримінальному провадженні, відкритому за умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Його головному “героєві” суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном на 2 роки. Підставою для цього стала гарна характеристика чоловіка з місця роботи. Зі слів сусідів, він хороший сім’янин і зовсім неконфліктний чоловік. Вагомим став і той факт, що засуджений - батько неповнолітньої доньки. До всього іншого, суворо не карати чоловіка просила й дружина, яка пробачила його, хоча й пройшла курс тривалого лікування та все ще потребує реабілітації.

17.04.2014



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2014p. 
На головну сторінку