Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №654 від 30.04.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політика

Громадські активісти поставили ультиматум Арсену Авакову

Вирішити кадрове питання з призначенням начальника УМВС України в Рівненській області на користь людини, яку підтримує громада, вимагають від керівника МВС України Арсена Авакова громадські активісти Рівненщини.

У вівторок біля головного входу в приміщення УМВС вони провели збір підписів під зверненням, яке підготували на адресу Арсена Авакова.

“Ми, територіальна громада Рівненської області, вимагаємо негайного призначення на посаду начальника УМВС в Рівненській області Алексєєнка П.А., такого, що пройшов люстраційний комітет в Рівненській області, поліграф і люстрацію громади Рівненської області і на даний час є єдиним кандидатом”, - зазначається в тексті звернення.

Якщо ж питання не буде вирішене, то громадські активісти обіцяють блокувати роботу УМВС та всіх його підрозділів, а бездіяльність керівника міліцейського міністерства вважатимуть саботажем та зрадою державних інтересів.

Нагадаємо, що впродовж минулого тижня біля приміщення УМВС проводилися акції протесту, організовані громадськими активістами. Вони вимагали не допустити призначення на найвищу міліцейську посаду регіону Миколи Щирука, кандидатуру якого начебто активно лобіювали депутати Верховної Ради від Рівненщини і який не отримав підтримки місцевого люст­раційного комітету.

На час виходу газети реакція Арсена Авакова на звернення була невідомою.

30.04.2014Ярослав Тарасенко



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2014p. 
На головну сторінку