Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не просто акція

»Дістали всі!»

Близько десяти партквитків обміняли мешканці Рівного на квитки до зоопарку, сауни та інших місць під час акції “Дістали всі”.

Її організували активісти Рівненського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації “Антикримінальний вибір”. За словами керівника осередку ВГО Сергія Штурхецького, акція мала на меті показати ступінь розчарування рядових партійців, до якого призвели безвідповідальні дії керівництва всіх без виключення політичних партій (ЗІК).

Представникам різних партій пропонувалося відвідати: зоопарк – подивитись на рогатих, які багатьом “заважають жити”; ляльковий театр – щоб зайвий раз нагадати про маріонетковість багатьох дійств; музей – куди добре було б назавжди переселити деяких політиків; сауну – щоб відігрітися від морозу.

Рівняни по-різному реагували на обмінний пункт. Багато хто підходив, цікавився чи просто посміхався, читаючи інформацію на плакаті або листівках, але були й переконані партійці, котрі самовіддано вступали в дискусії з представниками “Антикримінального вибору”, намагаючись захистити свої партії та їх лідерів. Учасники акції з розумінням ставилися до цих людей, співчували їм, однак нічим не могли їх порадувати – квитки на розважальні заходи отримували тільки ті рівняни, які погоджувалися обміняти свої партквитки.

27.07.2006



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку