Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №250 від 27.07.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція!

Винагорода від »Теле-Ракурсу»

Винагорода від »Теле-Ракурсу»

Більше двохсот читачів “Теле-Ракурсу” взяли участь у призовій акції ще зовсім юної, але вже досить популярної газети для телеглядачів. Правила конкурсу були зовсім прості: “Заповни купон та виграй МР3-плеєр”. І минулого понеділка, з легкої руки головного редактора ВД “Ракурс” Катерини Конєвої, стало відомо ім’я переможця: фортуна цього разу усміхнулася рівнянину, 31-річному батькові чотирьох дітей, музиканту і просто чудовій людині Сергію ВЛАДИМИРОВУ.

Чоловік прийшов у редакцію, сяючи від щастя. Запитувати в нього щось на зразок, що ви зараз відчуваєте, чи сподівалися ви на виграш тощо, – було зайвим. Всі почуття були написано на обличчі Сергія:

– Ви не уявляєте, – каже чоловік, – як ощасливили мене та моїх діток! Ніколи б не дозволив би собі такої розкоші. В минулому я був музикантом. Колись на весіллях грав, а сьогодні музика для мене – хобі, а цей МР3-плеєр – сюрприз долі.

- Між іншим, я постійно купую газету “Теле-Ракурс”. Для телемана, – вважає Сергій, – це ідеальний варіант. По-перше, на сторінках немає нічого зайвого - ні політики, ні криміналу. Подруге, “Теле-Ракурс” – це економія для домашнього бюджету (що є в наш час 40 копійок?)

Надіслав на акцію п’ять купонів, хоча надія на перемогу тільки жевріла, бо ніколи до цього часу нічого не вигравав. Дякую вам. Побільше б таких акцій!

27.07.2006Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2006p. 
На головну сторінку